Uutiset

"Roikkuviin rintoihinsa" kyllästynyt kohu-Cheyenne ottaa silikonit: paljastava povikuva!

16.08.2016 20:17

Kohukaunotar Cheyenne Järvinen ei ujostele esitellä sulojaan tai puhua niistä julkisesti. Cheyenne julkaisi tiistaina Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa kädet nänniensä peittona. Kuvan yhteydessä hän kertoo menevänsä rintaoperaatioon.

Kohukaunotar avaa rintojen kohotuksen ja implanttien laiton taustoja blogissaan

Edessäni on vihdoin se päivä, kun pääsen operoimaan rintani. Olen odottanut tätä päivää varmaan ikuisuuden eikä leikkaukseen lähtö ole todellakaan hetken johtopäätöksen tulosta. Myönnettäköön, olen isopovinen nainen luonnostaan ja moni varmaan ihmetteleekin, miksi ihmeessä haluan mennä operoimaan rintani. Yleisimmät kommentit tuttujen suusta, mitä olen rinnoistani kuullut ovat "Sullahan on hyvät tissit !" "Sun pitäis vaan olla tyytyväinen, koska kaikilla ei ole yhtä isoja rintoja omasta takaa." Ei pidä, Cheyenne kirjoittaa.

Cheyenne kertoo painovoiman vaikuttaneen hänen rintojensa ulkonäköön. Ne eivät ole kaunottaren mukaan enää kimmoisat ja pyöreät.

 

Instagram-kuvassa Cheyenne näyttää, miltä rinnat näyttävät tulevan operaation jälkeen.

 

Ne roikkuvat aika paljon ja löysää tunnotonta ihoa on todella paljon, hän kirjoittaa.

Cheyenne kuvaa myös esimerkkitilanteita, joissa isoista roikkuvista rinnoista on haittaa.

- Seksin aikana rintasi helskyvät ties mihin suuntaan ja joudut välillä kahmimaan niitä "ojoon". Lisäksi ne synnyttyvät helskyessään, itsestäni ainakin, kiusallisia ääniä.

Cheyenne kertoo menevänsä rintaoperaatioon ylihuomenna 18. elokuuta.

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!