Hyppää pääsisältöön
Rock Models -kisan voittajien hurja viikonloppu - itkua ja painimatsi!

Rock Models -kisan voittajien hurja viikonloppu - itkua ja painimatsi!

Lady Laurenn eli Laura Hyrkkö ja Johnny McMetal eli Johnny Kuoppala valittiin perjantaina (30.5.) helsinkiläisellä PRKL Clubilla Rock Model of the Year 2014 -kisan voittajiksi.

Rock Models -mallikisassa haettiin oikealla rock-asenteella ladattuja naisia ja miehiä. Pääpalkintona oli matka elokuussa 2014 Lontooseen, missä voittajat Laura ja Johnny pääsevät paikallisen Into You Tattoo -huippustudion artistin tatuoitavaksi sekä valokuvaaja Marko Simosen kuvattavaksi.

 

 

Lauralle voitto tuli täytenä yllätyksenä.

- En osannut odottaa lainkaan! Suu loksahti lattiaan asti, kun nimeni kuulutettiin lavalla. Jähmetyin paikoilleni. Loppupeleissä itkuhan siinä pääsi, kun tuli niin yllätyksenä. Olen tajuttoman onnellinen voitostani, hän hehkuttaa Seiskalle.

Punapää ei malta odottaa palkintomatkaa.

- Kovin yritän pohtia, millaista tatuointia sitä ottaisi... Haluaisin yhdistää siihen jollain tavalla tämän kilpailun, Laura miettii.

 

 

Seiskan VIP-isäntänäkin tunnetulla Johnnylla oli Lauraa suuremmat voitonmahdollisuudet, sillä kisassa oli vain kaksi miespuolista osanottajaa.

- Fiilikset ovat aivan mielettömän mahtavat, virallisesti komee kundi muka nyt sitten, haha! Mutta oli tämän eteen kyllä tehty duuniakin. Tiesin olevani vahvoilla alusta asti, mutta kun katsoin finaalikilpaveljeni mieletöntä tukkaa niin tiesin, että kisasta tulee finaalikaksikon osalta kova, ja voitto ei todellakaan ole varma, Mr. Finland -kisoistakin tuttu komistus kommentoi.

 

Voittoisaa tiimipainia

Osa kisan finaaliporukasta jatkoi juhlimista vielä viikonloppunakin.

- Omalta osaltani jäi vähän laimeaksi tuo juhlinta perjantaina finaalin päätteeksi, koska lauantaina piti valmistautua Miss Rock -kisojen juontoon, ja vetää vielä painimatsi FCF Wrestling show'ssa Helsingissä! Kaiken lisäksi voitimme sen tiimiparini kanssa! Mielettömän voitokas viikonloppu siis kaiken kaikkiaan, Johnny hehkutti.

 

KUVAT: MARKO SIMONEN

STUDIO: Silkkistudio/Vantaan Tikkurila

MEIKKI: PIRITTA HIRVANEN/Glo Minerals

HIUKSET: MIKKO KATTELUS/Sexy Hair

KORUT: Rebel Collection

 

Mitä mieltä sinä olet Rock Models -voittajista? Kommentoi!

 


Teksti:
Hanna Juntto
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!