Hyppää pääsisältöön
Robin

Robinin äiti Nina Packalen astui julkisuuteen Ylellä, tältä hän näyttää - aloitti yllättäen uran musiikkimanagerina !

Teinisensaatio Robinin, 19, äiti Nina Packalen on tehnyt uuden ammatillisen aluevaltauksen ryhtymällä laulaja Petra Garganon manageriksi.

Supersuositun Robinin vanhemmat ovat kieltäytyneet kaikista haastatteluista hänen noustua julkisuuteen. Nyt asiat ovat kuitenkin muuttuneet. Nina Packalen antoi Yleisradiolle ensimmäisen haastattelunsa, jossa hän kertoo avoimesti perheen elämästä ja Robin-pojan urasta.

LUE MYÖS: ROBIN TÄNÄÄN ARMEIJAAN! JESTAS, TÄLTÄ HIUSTYYLIÄ RADIKAALISTI MUUTTANUT POPPARI NÄYTTÄÄ - KATSO!

– Jos joku olisi tullut minulle sanomaan kymmenen vuotta sitten, että olet jonain päivänä Tiktakin Petran manageri tai sun pojasta tulee poptähti, olisin päästänyt sen päiväiset naurut, että älkää unta nähkö, Packalen kertoi Ylelle.

Toden totta - vastaavanlaista teinisensaatiota ei oltu Suomessa aikaisemmin nähty, joten musiikkialaa koskevat kirjoittamattomat säännöt ja käytännöt tuli vanhempien opetella itsenäisesti.

Luottamus tärkeää

Nina avasi haastattelussa myös näkemyksiään manageroinnista. 

– Tärkeintä on se, että ihminen jonka eteen tekee duunia, pysyy kasassa ja voi hyvin. Kun tietää, miltä tuntuu, kun revitään joka paikkaan voi ymmärtää artistia ja tietää miten tärkeää on olla lähes joka asiassa mukana. Pitää osata asettaa rajat ja tietyt loma-ajat pitää olla artisteillakin. Se ei kanna hedelmää, jos niin sanotusti flippaa.

Robinin ja Petran uraa yhdistää se, että he molemmat ovat aloittaneet uransa nuorina. Kummallakaan ei ole ulkopuolista tukea ollut samalla tavalla, vaan tietyt polut on pitänyt raivata itse.

– Managerin ammatissa oli aikaisemmin herkästi negatiivinen kaiku. Tänä päivänä on luonnollisempaa, että manageri on siinä rinnalla. Artistin on tärkeä saada keskittyä omaan juttuunsa. Petrallakin on ollut omat joukkonsa ja miehensä on mukana bändissä, mutta sellaista ulkopuolista tukea ei ole ollut, Nina kertoi.

Katso Ninan kuva ja lue haastattelu kokonaisuudessaan täältä.


Teksti:
Emmi Ikonen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!