Robert Helenius rattijuopumusepäilystä: Tuli töpättyä, ei tule toistumaan!

Uutiset | 16.04.2014 13:57

Raskaan sarjan menestyksekäs nyrkkeilijä Robert Helenius on syvästi pahoillaan. Syynä on taannoisen laivareissun päätteeksi tapahtunut ajattelemattomuus ja siitä seurannut rattijuopumusepäily.

Nyrkkeilijä Robert Heleniusta epäillään rattijuopumuksesta!

Harha-askel sattui, kun laivalta tullut Helenius tunsi olevansa täysin ajokuntoinen, mutta poliisin puhallustesti osoittikin toista. Nyrkkeilymestari puhalsi pahaksi onnekseen juuri hivenen lain salliman 0,5 promillen rajan ylitse.

- Nauttimani alkoholimäärän ei olisi kaiken järjen mukaan pitänyt näkyä enää mitarissa, mutta näin nyt sitten kävi! Kyllä harmittaa!, Robert Helenius kommentoi tapahtunutta Seiskalle.

- Haluan todella pyytää julkisesti anteeksi tapahtunutta. Tarkoitukseni ei ollut loukata ketään mokailulla. Kompastuin paineen alla, mutta olen jo noussut siitä. Nyt tuli töpättyä. Ei tule toistumaan, Helenius painottaa.

 

Takaisin kilpakehään

Paluuta kilpakehiin tekevä Robert Helenius sanoo olevansa kaikesta huolimatta kovemmassa kunnossa kuin koskaan.

- Treenit kulkevat loistavasti ja valmistaudun jo seuraavaan matsiin. Otan kuitenkin nöyränä vastaan sen, mitä hölmöilystäni nyt seuraakaan. Alkoholi ei sovi urheilijalle! Elämä kuitenkin jatkuu, Helenius kiteyttää.

 

KATSO MYÖS:

Robert Heleniuksen puoliso: Odotan ratkaisua pattitilanteeseen!

Nyrkkeilijä Robert Helenius esittelee Berliinin-kotinsa!

 

 

Teksti:Kai Merilä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!