Robert Helenius paljastaa taktiikkansa: Vastustaja tipahtaa lauantaina ennätysajassa!

Uutiset | 10.06.2015 13:57

Nyrkkeilyn raskaansarjan suomalaistähti Robert Helenius, 31, kohtaa lauantaina 13. kesäkuuta Vaasan jäähallissa georgialaisen Beka Lobjanidzen, 31.

TAUSTAA: Robert Helenius: Vastustaja nukahti minuutissa!

Kokenut Lobjanidze on otellut amatöörinä runsaat 200 ottelua ja hävinnyt niistä vain parisenkymmentä. Ammattilaiserissäkin georgialaisiskijä on tehnyt vakuuttavaa jälkeä usealla tyrmäysvoitolla.

Robert Heleniusta eivät Lobjanidzen saldot juurikaan hetkauta.

- Olen loistavassa kunnossa, joten ihan sama, kuka vastaan tulee. Menen kehään vain ja ainoastaan voittamaan, Helenius uhoaa.

 

Haluan rikkoa Tysonin ennätyksen!

Robert Helenius otteli ensimmäisen paluuottelunsa kahden vuoden tauon jälkeen maaliskuussa Tallinnassa. Suomalaisjätti iski unkarilaisen Andras Csomorin kanveesiin 62 sekunnissa.

 

 

Helenius lähtee lauantaiseen otteluun samalla taktiikalla.

- Heti vaan kaverilta luulot pois. Tiedän ja luotan täysin siihen, että vastustajani tipahtaa ennätysajassa. Mike Tyson tyrmäsi aikoinaan 14 sekunnissa, eli pitää pyrkiä tietenkin rikkomaan hänen ennätyksensä, Helenius hymähtää.

 

Seiska mukana aitiopaikalla!

Robert Heleniuksen päävalmentajana on toiminut jo lähes vuoden ajan ahvenanmaalainen Johan Lindström. Käsien sitomisessa ja iskuvalmennuksessa Helenius on luottanut kokeneen Seppo Finnilän taitoihin.

Seiska seuraa lauantaista huippuottelua myös aitiopaikalta, sillä yhtenä Robert Heleniuksen kehäavustajista toimii Seiskan toimittaja Kai Merilä.
 

 

Teksti:Kai Merilä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!