Robert Helenius: Kaipasin laatu-aikaa vaimon kanssa!

Uutiset | 28.09.2015 16:27

Joulukuussa Helsingin Hartwall-areenalla iskettävään EM-otteluun valmistautuva Robert Helenius sai viikko sitten kutsun harjoitusleirille Itävaltaan itseltään Vladimir Klitschkolta. Ukrainalaismestari on hallinnut ammattinyrkkeilyn raskaansarjan mestaruusvöitä vuosia. Klitschko ei ole hävinnyt yhtäkään ottelua yli kymmeneen vuoteen.

- Kyllä tämä on niin loistava tilaisuus, ei voi muuta sanoa. On upeaa nähdä ja kokea, miten maailmanmestari treenaa, Helenius kommentoi Seiskalle.

- Ja tietty on hienoa myös näyttää, mistä suomalainen mies on tehty, Helenius tokaisee.

 

Klitschko loukkasi akillesjänteensä

Alun perin Robert Heleniuksen piti lähteä Itävaltaan jo sunnuntaina, mutta sparrileiri siirtyy jonkin verran Klitschkon loukattua akillesjänteensä treeneissa.

- Hyvä puoli tässä on tietysti se, että nyt ehdin nähdä joogaleiriltä palanneen Sandra-vaimoni. Hän on ollut Portugalissa kuukauden ja jos minun leirini olisi alkanut sunnuntaina, olisin ehtinyt lähteä ennen hänen kotiutumistaan, Helenius kertoilee.

 

 

- Ja kyllähän sitä kaipasikin jo laatuaikaa vaimon kanssa, Helenius letkauttaa.

Haastatteluissa Klitschko on kehunut Heleniusta ja haluaa hänet nyt mukaan harjoitusleirilleen. Ukrainalainen puolustaa MM-titteleitään 24. lokakuuta Saksassa Tyson Furya vastaan käytävässä ottelussa.

 

 

Teksti:Kai Merilä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!