Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Aki Manninen kuvasi vaimonsa peppua.

Rita Niemi-Manninen keikisteli pakarat paljastavissa bikineissä – Aki kuvasi vaimostaan salaa hulvattoman peppuvideon!

Temptation Island Suomi -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta sekä Gladiaattoreista tuttu pariskunta Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen lomailevat Turkin Alanyassa.

Lue myös: Gladiaattorit-pari Rita ja Aki Manninen esittelevät hulppean bussinsa: luksusta kaikilla herkuilla – kuvat ja video!

Rita hengaili hotellihuoneen parvekkeella hyvin niukkoihin bikineihin pukeutuneena. Vaimon paljastava loma-asu antoi Akille hyvän inspiraation kuvata videon, jossa Rita pyörittelee hyvin ruskettuneita pakaroitaan.

Ilmeisesti Aki on erittäin tyytyväinen vaimonsa muotoihin, ja kuvaamaansa videoon, koska hän julkaisi sen Instagram-tilillään.

Vaimolla on tämmöinen nykyaikainen tehokas #igperse, Aki kirjoitti videonsa yhteyteen.

Lue myös: No huhhuh, miten härski biitsijooga-asento! Rita Niemi-Manninen avasi haarovälinsä stringeissä – katso kuva!

Ilman miestä Thaimaassa

Sosiaalisen median perusteella Ritan alkukevät on mennyt lomailun merkeissä. Aki ja Rita ovat nyt yhdessä Turkissa, mutta maaliskuussa Rita teki tyttöjen reissun. Silloin hän lomaili Thaimaassa ilman Akia.

Aviomies pysyi kuitenkin mielessä loman aikana, ja Rita lähetti Instagramin kautta terveisiä Akille Thaimaan lämmöstä seksiä tihkuvalla bikinikuvalla.

Lue myös: Uuh! Rita Niemi lähettää Thaimaasta terveisiä aviomiehelleen seksiä tihkuvalla bikinikuvalla - sisältää antaumuksellista imemistä! Katso!

 

Vaimon kanssa parasta aikaa ❤️ @ritaniemi kiitos @sunprime_clounge

A post shared by Aki Manninen ?? (@akiturbomanninen) on

 


Teksti:
Kalle Väistö
Kuvat:
Seiskan arkisto ja Instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!