Hyppää pääsisältöön
Riku Nieminen Antti Holman huumorintajusta: Heittää huomattavasti minua vähemmän puujalkavitsejä!

Riku Nieminen Antti Holman huumorintajusta: Heittää huomattavasti minua vähemmän puujalkavitsejä!

Näyttelijä Riku Nieminen suostui ensi viikon keskiviikkona (19.10.) ensi-iltaan tulevaan Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu -elokuvaan, kun kuuli saavansa vastanäyttelijäkseen Lontoossa nykyisin asuvan Antti Holman.

- Antin kanssa on niin mukava tehdä töitä. Koska elokuvaa kuvattiin joulukuusta helmikuuhun, oli kuvauksissa hyvin viileää. Parhaimmillaan päällä oli seitsemän kerrosta vaatteita, Riku kertoi Seiskalle elokuvansa kutsuvierasensi-illassa.

Riku kuvailee hänen ja Antin huumorintajua hyvin saman tyyppiseksi.

- Meillä kummallakaan ei ole tabuja. Voimme heittää huumoria ihan kaikesta. Heitän noin 70 prosenttia enemmän puujalkavitsejä kuin Antti, hänellä oli siinä kestämistä, Riku naureskelee.

Ensi viikolla Riku aloittaa 12-osainen draamasarjan kuvaukset, jossa hänen lisäkseen nähdään Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu -elokuvan lapsinäyttelijä Eedit Patrakka.

- Siihen on otettu vaikutteita The Killing- (Jälkiä jättämättä) ja Breaking Bad -sarjoista. Sarjassa on saksalainen osatuottaja. Sitä pyritään viemään tyylisuuntana tai sarjana kansainvälisille vesille. Näyttelemme siinä Suomeksi.   


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!