Hyppää pääsisältöön
Raimo Anderssonin surmasta nostettiin syytteet.

Rikollispomo Raimo Anderssonin raaka surma käräjille – ”Ei ole tavanomainen henkirikos”

Itä-Uudenmaan syyttäjänvirasto nostaa torstaina (13.9.) syytteet rikollispomo Raimo Anderssonin epäillystä murhasta. Keskusrikospoliisin tutkinnan perusteella kolmoismurhaaja Veli Matti ”Metsuri” Huohvanainen surmasi Anderssonin viime huhtikuussa tämän kotona Vantaan Viinikkalassa. Andersson oli suorittamassa elinkautista, mutta hän oli henkirikoksen aikaan vankilomalla.

Lue myös: Rikollispomo Raimo Andersson tapettiin raa’asti kotiinsa - tappaja soitti Satu-leskelle kymmeniä kertoja ennen verityötä: ”Perheystävä tappoi mieheni!”

Niin poliisi kuin syyttäjä ovat pitäneet asiasta erittäin niukkaa tiedotuslinjaa. Ainoa kuvaus teosta on se, että epäilty murha olisi tehty erityisen raakaa ja julmaa väkivaltaa käyttäen.

 

Syyttäjä Mika Appelsin nosti syytteet Raimo Anderssonin henkirikoksesta.
Syyttäjä Mika Appelsin nostaa syytteet Raimo Anderssonin henkirikoksesta.

 

Lue myös: Rikollispomo Raimo Anderssonin leskeä syytetään huumeliigan johtamisesta: Satu Anderssonille vaaditaan 10 vuotta linnaa!

Esitutkintamateriaali on syyttäjä Mika Appelsinin mukaan satoja sivuja pitkä. Jutussa on poikkeuksellisesti kaksi syyttäjää.

– Niin kuin voi julkisuudesta päätellä, tämä ei ole tavanomainen henkirikos. Kysymys on vakavasta ja aika poikkeuksellisestakin teosta. Kun tiedämme, ettei kyse ole ihan tuntemattomista henkilöistä, on ajateltu, että kaksi syyttäjää on paikallaan. Tämä on meille normaali menettely, Mika Appelsin perustelee Seiskalle.


Teksti:
Juha Nurmi
Kuvat:
Seiskan arkisto ja Lehtikuva

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!