Uutiset

Riitansa sopineet Virpi Kätkä ja Tauski: Välien paraneminen näkyy lapsissa!

17.03.2020 17:02

Tauski Peltosen, 57, ja Virpi Kätkän, 50, huoltajuuskiista avioeron jälkeen kesti monta vuotta. Välit tulehtuivat niin pahoin, että väliin tarvittiin joskus jopa poliisia. Nyt he ovat ylipäästyjen huoltajuuskiistojen jälkeen kiitollisia toistensa ystävyydestä.

Lue myös: Virpi Kätkä ex-miehensä raitistumisesta: ”Kyllä Tauski on kova jätkä!”

Lasten onnellisuus näkyy

Pari on yhteisesti samaa mieltä siitä, että jos vanhemmat voivat huonosti, niin myös lapset voivat huonosti. Myös heillä välien paraneminen näkyi lasten käytöksessä.

– Jampun murrosikä loppui siihen paikkaan, kun sovimme keskinäiset välimme. Nyt hän ja hänen siskonsa Jane vaan hymyilevät koko ajan. Onnellisuus näkyy heidän kasvoistaan, Virpi hymyilee.

Lue myös: Tauski ei vaihtaisi Virpi Kätkää miljooniin euroihin: ”Äärettömän hyvä ja luotettava äiti!”

– Kyllä tässä pelastusliivit ja naru tulivat oikeaan aikaan. Jotkut eivät osaa lopettaa riitojaan, ennen kuin nuori on teho-osastolla letkuissa. Silloin apu on tullut liian myöhään, Tauski lisää vakavana.

– Usein vanhemmat huutavat lapsilleen, että et ala sitten käyttää päihteitä. Ensin kuitenkin vanhempien on putsattava itsensä, Virpi ja Tauski sanovat.
– Usein vanhemmat huutavat lapsilleen, että et ala sitten käyttää päihteitä. Ensin kuitenkin vanhempien on putsattava itsensä, Virpi ja Tauski sanovat.

 

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!