Hyppää pääsisältöön
Riika - näin matkustat, majoitut ja herkuttelet!

Riika - näin matkustat, majoitut ja herkuttelet!

Matkusta

Nopeimmin Riikaan pääsee luonnollisesti lentämällä. Finnair ja Air Baltic lentävät päivittäin, ja esimerkiksi syyskuun alun viiikonloppureissulle hintaa kummallakin yhtiöllä tulee noin 200 euroa. Halvimmillaan lentohinnat ovat vain jopa alle puolet tästä. 
 
 
 

Syö & Juo

Riian tunnetuin ja useasti palkituin ravintola lienee Vincents noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Vanhasta Riiasta. Eurooppalaistyylinen ruokalista pursuaa paikallisten luomuviljelijöiden antimia sekä muun muassa kehuttuja ostereita Ranskasta. Black Angus -pihvin hinta on noin 30 euroa.
 
– Tarjontaa on joka lähtöön ja hintaluokkaan. Oma suosikkini on kuitenkin Vincents. Hyvän ruoan lisäksi siellä tapaa paljon mielenkiintoisia ihmisiä, Grand Palace Rigan markkinointijohtaja Gints Martinsons vinkkasi.
 
 
 
 

Majoitu

Vanhan Riian alueelta löytyy majoitusta jokaisen kukkarolle. Jos haluat lomaltasi hieman luksusta, kannattaa majoittua Grand Palace Rigaan, jonka huoneet ovat tyyliä “boutique” ja alakerran ravintoloissa kokoontuu kaupungin kulttuurielämän vaikuttajia. Ovesta ulos astuessasi olet Vanhan Riian ytimessä kymmenien ravintoloiden ja pubien keskellä historiallisia nähtävyyksiä unohtamatta. 
 
 

Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!