Ria ja Antti Reilimo

Ria, 11, hakattiin verisesti, kun hän puolusti kiusattua leikkipuistossa – isä: ”Vanhempien on keskusteltava vakavasti kiusaamisen seurauksista!”

04.09.2019 14:52

Kaarinalaisen koululaisen Rian, 11, pahoinpitely paikallisessa leikkipuistossa on puhuttanut Varsinais-Suomessa sijaitsevaa kuntaa laajalti viime viikkoina.

Ria joutui 13-vuotiaan pojan pahoinpitelemäksi, kun hän yritti puuttua kiusaamistilanteeseen, jossa poika töni ekaluokkalaista poikaa. Lopulta Ria itse joutui väkivallan uhriksi.

Lue lisää: Ria, 11, hakattiin veriseksi leikkipuistossa Kaarinassa – puolusti sankarillisesti kiusattua!

"Toivon, että vanhemmat keskustelisivat"

Ria isä Antti kertoo, että perheen lapset on kasvatettu niin, ettei ketään saa koskaan kiusata ja pienempiä kuuluu puolustaa.

– Toivon, ettei Ria menetä rohkeuttaan eikä oikeudenmukaisuuttaan, vaikka joutuikin kärsimään toimiessaan oikein. Olen tavattoman ylpeä Riasta!

Lue lisää: 13-vuotiasta poikaa epäillään 11-vuotiaan Rian pahoinpitelystä leikkipuistossa – poliisi: Syytettä ei voida nostaa!

Seiska muisti rohkeaa ja reipasta Riaa uusilla koulutarvikkeilla.
Seiska muisti rohkeaa ja reipasta Riaa uusilla koulutarvikkeilla.

Antti-isä on halunnut nostaa tapahtuneen esille, koska vastaavia tapauksia on paljon.

– Toivon, että vanhemmat keskustelisivat vakavasti lastensa kanssa kiusaamisen ja väkivallan seurauksista. Vaikka nyt selvittiin haavoilla ja mustelmilla, niin arpi jää ja säilyy tyttäreni sielussa ikuisesti.

Lue lisää: Tässä leikkipuistossa 11-vuotiaan Rian pahoinpitely tapahtui – kiusaamiseen puuttunut sankarityttö palasi tapahtumapaikalle: ”Paras kaverini alkoi itkeä, kun näki minut!”

Lue lisää: Pikkuveli todisti, kun 11-vuotias Ria pahoinpideltiin veriseksi leikkipuistossa Kaarinassa – isä hälytettiin paikalle: ”Tunsin mieletöntä raivoa!”

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mia Jussinniemi
Kuvat: Mia Jussinniemi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!