Uutiset

Rennyn leffaan taustalle tanssimaan? Luokkakokous 3 hakee avustajia diskokohtaukseen Helsingissä ensi tiistaina - Aku Hirviniemikin jakoi ilmoituksen!

09.07.2020 16:28

Action-ohjaaja Renny Harlinin ensimmäinen Suomessa kuvattava elokuva vuosikymmeniin, Luokkakokous 3, etsii avustajia julkisella ilmoituksella. Kuvaukset tehdään Helsingissä, ensi tiistaina, 15.7. aamuyhdeksästä alkaen. Elokuvanteko jatkuu aina iltakasiin asti, ja  paikaksi on ilmoitettu "ravintola keskustassa".

Haemme nyt noin 18-35 vuotiaita ihmisiä kuvauksiin, jotka sijoittuvat diskoon. Luvassa on hauskat kuvaukset sisältäen erilaisia toimintoja, bilettämistä ja tanssimista. 

Palkkiona avustajille on luvassa paitsi kokemus Renny-leffan tekemisestä, niin myös 20 euron lahjakortti elokuvalippuihin tai Prisma-myymälöihin.

Luokkakokous 3:n tuotanto lisää, että kuvauksiin voi päästä mukaan isommallakin porukalla.

Jos haluat tuoda mukaan kuvauksiin ystävän, tulla pariskuntana, tai tuoda mukaasi ryhmän, tarvitsemme ilmoittautuessasi myös heidän tietonsa ja kuvansa, ilmoituksessa sanotaan.

Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Solar Filmsiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen cederbergcasting@gmail.com

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aku Hirviniemi (@akuhirviniemi) on

 

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:All over press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!