Renny Harlinin piilopirtti paljastui – sähkötön saarimökki Haminassa!

Uutiset | 03.12.2020 15:21

Elokuvaohjaaja Renny Harlin, 61, hankki kesän loppumetreillä itselleen vapaa-ajankiinteistön Tammion saaresta Haminan edustalta.

Mökki sijaitsee keskeisellä paikalla saaressa ja on kävelymatkan päässä Rennyn suvun omistamasta talosta, jonka he ovat omistaneet vuosikymmeniä. Renny vietti näissä maisemissa lukuisia lapsuuden kesiään. Oman mökin hankinta ei tullut muille saarelaisille yllätyksenä.

– Renny on tuttu näky täällä. Olen nähnyt hänet monena kesänä aikuisenakin. Aina hän moikkailee ja on hyväntuulinen. Ei tästä kauan ole, kun viimeksi näin hänet täällä, saaressa asuva kertoo Seiskalle.

Haminan edustalla oleva Tammio tunnetaan kalastuskylänä. Rennyn suvulla on ollut saaressa mökki vuosikymmeniä.
Haminan edustalla oleva Tammio tunnetaan kalastuskylänä. Rennyn suvulla on ollut saaressa mökki vuosikymmeniä.

Lue myös: Renny Harlin julkaisi huikean etsintäprojektin: "Jos löydät minulle pikkukaverin, lupaan roolin seuraavasta elokuvastani"

Renny kertoi hiljattain Apu-lehdessä, että hänen olisi tarkoitus remontoida mökki ympärivuotiseen käyttöön. Seiskan tietojen mukaan kiinteistössä ei kuitenkaan ole tällä hetkellä edes sähköä, joten tupaantuliaisia ei pääse vielä tänä talvena viettämään.

SEISKA 25/2020 Renny ja hänen viime kesäinen heilansa Karoliina Roos kävivät juhannuksen alla Haminassa tankkamaassa.
SEISKA 25/2020 Renny ja hänen viime kesäinen heilansa Karoliina Roos kävivät juhannuksen alla Haminassa tankkamaassa.

Lue myös: Kuvat! Renny Harlin veneili Karoliina-rakkaansa kanssa: ohjaaja kiinnostui laiturilla istuneista kaunottarista – ”Oli flirtti päällä!”

Uusi koti Bulgariassa

Renny kertoi Apu-lehden haastattelussa uudesta rakkaudestaan, 26-vuotiaasta Johanna Kokkilasta. Suhde syntyi, kun Renny viime kesänä ohjasi Luokkakokous 3 -elokuvaa. Porissa syntynyt Johanna on menestynyt fitness-kilpailuissa ja on ammatiltaan opettaja.

Lue myös: Poseerannut yläosattomissa! Apu: Renny Harlin, 61, rakastui 26-vuotiaaseen bikini fitness -kaunottareen - tässä on superseksikäs Johanna-rakas - katso kuvat!

Renny kuvaa parhaillaan uutta elokuvaansa Bulgarian pääkaupungissa Sofiassa. Hän kertoi Ilta-Sanomille, että Johanna ja heidän uusi koiransa Myy muuttivat sinne hänen mukanaan.

Lue lisää Rennyn mökkikaupoista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!