fbq
Uutiset
29.03.2017 18:05
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Ari Lahti
Renne Korppila ja iida ketola-korppila
Renne Korppilan ja Iida Ketolan huikea muodonmuutos - paino noussut yhteensä 19 kiloa!
Uutiset
29.03.2017 18:05
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Ari Lahti

NRJ:ltä potkut saanut suosikkijuontaja Renne Korppila on aloittanut radiotöiden loputtua  työt ystävänsä kaupassa Helsingin Töölössä.

– Siellä paukuttelen kalaa pakettiin. Hauskaa tehdä välillä oikeita töitä. Siellä ei istuskella ja pyöritellä peukkuja, Renne kertoi Seiskalle Ingmanin vegaanisen jäätelön lanseeraustilaisuudessa.

– Minulle oli itsestäänselvyys, että haen töitä. Minusta ei olisi jäämään kotiin ja elämään korvauksilla. Yhteiskunnan elätiksi jääminen olisi ollut viimeinen vaihtoehto. Mielellään tekisin sitä duunia, jossa olen hyvä, Renne totesi viitaten radiotyöhön.

Tältä Renne Korppila ja Iida Ketola-Korppila näyttivät kesällä 2016.
Tältä Renne Korppila ja Iida Ketola-Korppila näyttivät kesällä 2016.


Renne työskentelee kaupassa noin neljänä päivänä viikossa. Lisäksi hän tekee töitä personal trainerina. Lihaksikkaassa kunnossa oleva Renne treenaa myös itse useamman kerran viikossa salilla.

– Viime keväänä olin huomattavasti hoikemmassa kunnossa. Silloin olin 14 kiloa kevyempi, Renne kertoi.

Yhteinen dieetti

Renne ja hänen vaimonsa Iida Ketola-Korppila ovat aloittamassa dieetin.

– Olisi vaikeampaa olla dieetillä, jos meistä vain toinen noudattaisi tiukkaa ruokavaliota. Ruokaan liittyy niin paljon sosiaalista toimintaa. Aloitin puoli vuotta sitten crossfitin, ja paino on noussut sen jälkeen viisi kiloa, Iida kertoi.