Reino Nordin parkkipirkoista: Duunina imeä m*naa huonosti!

Uutiset | 07.10.2015 16:41

Pysäköinninvalvonta on aihe, joka saa niin autoilijat kuin moottoripyöräilijätkin välillä raivon partaalle. Näyttää siltä, että myös muusikko Reino Nordin tunnistaa ilmiön.

Laulaja kävi muutama päivä sitten kommentoimassa Facebook-julkaisua, jossa ihmeteltiin parkkipirkkojen tiukkaa käytöstä. 

- Onko parkkipirkoilla henkisiä ongelmia? Autoni seisoi äskettäin 4h kiekkopaikalla kouluni lähistöllä ja olin menossa siirtämään kiekkoa puoliksi tyhjällä parkkipaikalla uuteen asentoon, jotta vältyn sakolta vielä iltapäivän tunneillakin. Vanhempi pysäköintirouva ja -mies saapuivat juuri paikalle ja totesivat yhteistuumin, että nuoren herran olisi parempi käydä 20m päässä tiellä poistumassa ensin parkkialueelta, sillä pelkkä auton liikuttaminen tai kiekon kääntäminen ei ole sallittua, muuten "he voisivat minua vaikka virhemaksulla muistuttaa". Ymmärrän kyllä, mutta OIKEESTI? nuori mies kirjoitti postauksessaan. 

Reino ehti ensimmäisenä kommentoimaan postausta:

- Toisten duuni on vaan imeä munaa huonosti. Suomi on semmonen maa, muusikko kuittasi. 

Ovatko parkkipirkot aiheuttaneet sinulle harmaita hiuksia - vai oletko sitä mieltä, että pysäköinninvalvonnassa on syytäkin olla tiukkana?

 

 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!