fbq
Uutiset
29.04.2016 15:20
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus
Reino Nordin näytteli Saw-tähden rinnalla: Kannatti lähteä alepalkalla mukaan!
Reino Nordin näytteli Saw-tähden rinnalla: Kannatti lähteä alepalkalla mukaan!
Uutiset
29.04.2016 15:20
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus

Muusikko-näyttelijä Reino Nordin esiintyi viime viikonloppuna laskettelukeskus Rukan ja Batteryn Spring Break –tapahtumassa, jossa erityisesti nuorten keskuudessa Reikki-nimelläkin tunnettu tähti veti after skin täyteen iloista bilekansaa.

 

Reino kävi keikan aikana yleisön joukossa jutustelemassa bilekansan kanssa.

 

- Kyllä huomaa, että uusi poppimusiikki vetoaa jengiin. Paikalla ei ollut oikeastaan ketään, ennen kuin aloitin keikan, Reino iloitsi keikan jälkeen.

Samalla viikolla Reino kävi suomalaisen Rendel-supersankarielokuvan kuvauksissa Kajaanissa.

- Siitä tulee niin buli leffa! Reino hehkuttaa.  

Sanaselitys: Oletko miettinyt, mitä buli tarkoittaa? Reino Nordin selittää!

 

Fanit piirittivät Reinon keikan jälkeen kymmeniin yhteiskuviin. Seuraavaksi Reikki-fanit näkevät idolinsa Rendel-elokuvassa tämän vuoden loppupuolella. 

 

- Kannatti lähteä alehinnalla näyttelemään. Menin ihan viidesosapalkalla mukaan juttuun, ruoat ja matkat –tyyppisesti, Reino paljasti.

- En voi paljastaa juonesta oikeastaan mitään, mutta leffan takana on huippuosaajia, joista kukaan ei ole koskaan kuullutkaan. Pelkällä intohimolla on päästy kolmen miljoonan budjettiin. Siitä tulee mielenkiintoista! Oli hauskaa partioida siellä haulikko kädessä, sillä näyttelen pahista.

 

"Ammattimaisesti tämän vuoden kovin retki"

Reinon kanssa samaan aikaan kuvauksissa painivat irlantilaisnäyttelijä Johnny Vivash, entinen NRJ-juontaja Renne Korppila, aussikaunotar Bianca Bradey sekä Saw V –kauhuelokuvasta tuttu Shila Shah.

- Oli mielenkiintoista! Kahteen päivään mahtui niin paljon keskustelua ja mielenkiintoista kamaa. Oli ammattimaisesti tämän vuoden kovin retki, Reino hehkuttaa.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »