Uutiset

Redrama: Backstreet Boys -tähti järjesti areena-keikkani!

07.03.2014 19:10

Räppäri Redrama esiintyy tänään perjantaina Backstreet Boysin lämmittelijänä Hartwall-areenassa.

Redrama haaveili yhtyeen lämmittelystä jo syyskuussa, kun Seiska jututti räppäriä Elämä lapselle -konsertissa. Redrama ja Backstreet Boysin A.J. McLean tekivät yhteisbiisin Clouds, joka löytyy Redraman tuoreelta albumilta.

- BSB:n kanssa esiintyminen olisi mieletön juttu. Sanotaan näin, että asia on ollut työn alla jo pitkään. A.J. itse työstää asiaa. Hänen mielestään se pitäisi tehdä, mikä on mahtavaa. Olisi hienoa päästä heidän lämmittelijäkseen, Redrama kertoi syyskuussa.

Räppärin mukaan yhteistyö A.J.:n kanssa alkoi jo pari vuotta sitten.

- Toukokuussa 2012 minua pyydettiin Amsterdamiin kirjoittamaan hänelle biisejä. Kuukausi sen jälkeen A.J. lennätti minut kahdesti Los Angelesiin biisien kirjoittamista varten. Silloin hän ehdotti, että voisi tulla laulamaan jollekin kappaleelleni.

- Aloin miettiä, olisiko minulla siihen tarkoitukseen sopivaa kappaletta. Olin tarkka kappaleen suhteen. Clouds-kappale oli siinä vaiheessa jo masteroituna minun laulamanani, mutta mielestäni se oli oikea biisi. Lähetin A.J.:lle vain sen kappaleen, ja hän piti siitä todella paljon. Saimme kappaleen tehtyä, mikä on mahtava asia.

 

LUE MYÖS:

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!