Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Ravintolakuva pysäytti Teron.

Ravintolakuva pysäytti 160 kiloa painaneen Teron: Olin kuin ylikasvanut rantapallo!

Jyväskyläläinen taksiyrittäjä Tero Takamaa, 51, sai vuosi sitten lääkäriltä julman rehellisen ennustuksen. Hän painoi tuolloin 160 kiloa, jolloin suorapuheinen lääkäri ilmoitti, ettei Tero välttämättä näkisi edes omien lastensa ylioppilasjuhlia tätä menoa.

Kakkostyypin diabetes alkoi olla jo niillä rajoilla, että pian Tero joutuisi turvautumaan insuliinipiikkeihin. Häneltä oli jo kaksi kertaa peruttu vatsalaukun pienennysleikkaus edeltävänä päivänä, koska hän ei ollut pystynyt laihduttamaan vaadittua 8–11 prosenttia massastaan. Lääkärin sanat jäivät mieleen, mutta ei Tero heti ryhtynyt toimeen.

Lue myös: Porsaanreiän laista löytänyt Tero ajelee Jyväskylässä jo kahdella museotaksilla - kuva uudesta menopelistä!

Näytin rantapallolta

Lopulta Tero heräsi tilanteen vakavuuteen ollessaan viime ystävänpäivänä illallisella vaimonsa kanssa. Ruokapöydän ääressä otetut kuvat pysäyttivät Teron, ja hän päätti aloittaa todellisen kuntokuurin, jotta pääsisi vatsalaukun pienennysleikkaukseen.

– Tarjoilija otti minusta ja vaimostani kuvan, kun olimme ystävänpäiväillallisella Stefan’s Steakhousessa. Katsoin kuvaa kotona ja kysyin emännältä, että voiko tämä olla totta vai vääristääkö kuva? Olenko todella noin lihava? Jos kuvan mieheltä olisi ottanut raajat ja pään pois, kuvassa oli ylikasvanut rantapallo. Emäntä sanoi, että älä nyt suutu, mutta kyllä se on totta. Silloin päätin laittaa elämäntavat uusiksi, Tero muistelee.

Vasta tämä vuosi sitten ystävänpäivänä otettu kuva sai Teron heräämään, ja hän päätti ottaa itseään niskasta kiinni.
Vasta tämä vuosi sitten ystävänpäivänä otettu kuva sai Teron heräämään, ja hän päätti ottaa itseään niskasta kiinni.

Lue Teron tarina kokonaisuudessaan Seiska Klubista!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Sami Sinokki
Kuvat:
Juha Sorri ja Tero Takamaan kotialbumi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!