Veijo Baltzar

Ravasi edestakaisin! Törkeistä rikoksista epäilty Veijo Baltzar joutui ongelmiin pankissa!

Uutiset | 22.11.2020 09:03

Törkeästä ihmiskaupasta, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja useista muista vakavista rikoksista epäilty Veijo Baltzar, 78, päästettiin vapaaksi viime viikon maanantaina Vantaan vankilasta, missä hän on viettänyt lähes vuoden täysin eristettynä muusta maailmasta. Tiukoilla yhteydenpitorajoituksilla on pyritty turvaamaan käynnissä ollut esitutkinta.

Lue myös: Paparazzikuvat Seiskassa! Veijo Baltzar laihtui ja harmaantui vankilassa!

Seiska sai viime viikolla useita silminnäkijävinkkejä, joiden mukaan Baltzar on viihtynyt vapauduttuaan Helsingin keskustassa.

– Ihan tyylikkäästi puku päällä hän käveli Espan puistossa yksikseen, mutta vaikutti jotenkin haahuilevalta. Ihan kuin hän ei olisi tiennyt minne on menossa, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Haahuili puistossa! Pitkästä tutkintavankeudesta vapautunut Veijo Baltzar näyttäytyi tyylikkäässä puvussa – tuoreet kuvat Seiskassa!

Ongelmia pankissa

Baltzar nähtiin viime viikolla myös pankissa. Ilmeisesti asioiden hoito ei sujunut ihan nappiin, sillä Seiskalle kerrotaan hänen ravanneen edestakaisin sisään ja ulos pankista samaan aikaan, kun kymmenet ihmiset jonottivat omaa vuoroaan.

– Kädet vain viuhtoivat, kun hän yritti jotain asiaansa selvittää, silminnäkijä kertoo.

Veijon  tulot 2019:

Ansio: 28 237 €

Pääoma: 16 522 €

Mätkyt: 6 260 €

Katso tuoreet kuvat Veijosta Seiska Klubista!

Teksti:Ahti Kettunen
Kuvat:Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!