Rasmus-Lauri hankki hulppean citykaksion - kuva!

Uutiset | 18.03.2016 15:25

The Rasmus -yhtyeen keulakuvana tunnettu Lauri Ylönen, 36, ja hänen näyttelijä-laulajapuolisonsa Paula Vesala, 34, yllättivät viime kesänä myymällä Helsingin Karhusaareen rakennuttamansa luksustalonsa.

Kauppojen myötä muusikkopariskunta on kaikessa hiljaisuudessa hankkinut uudeksi Suomen-tukikohdakseen huoneiston Helsingin keskustan tuntumasta historiallisesta arvokerrostalosta.

 

 

Laurin osoitetiedot ovat päivittyneet asuntoon viime syksynä. Samaan aikaan myös Laurin nimi on ilmestynyt taloyhtiön osakasluetteloon, mikä kertoo muusikon omistavan asunnon kokonaan yksin. Asuntoa kaupattiin viime kesänä 635 000 eurolla. Summa lienee lähellä myös toteutunutta kauppasummaa.

Laurin ja Paulan asuntoon on porttikongin kautta oma sisäänkäynti, mikä takaa parille ja heidän pian kahdeksan vuotta täyttävälle Julius-pojalleen omaa rauhaa. Neliöitä huoneistossa on 85. Asunnossa on kaksi huonetta ja avokeittiö, ikkunoista aukeavat näkymät idylliselle keskusta-alueelle.

 

Kesäksi Suomeen

Viime aikoina Lauri ja Paula ovat viihtyneet pääasiassa Yhdysvalloissa Los Angelesissa Paulan näytelmäkirjailijan opintojen takia. Tulevana kesänä Suomen-tukikohdalle on kuitenkin tarvetta, kun Paula suuntaa PMMP:n lopettamisen jälkeen soolouralle ja kiertää kesän kotimaan festareilla. 

 

 

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!