Raskaana oleva TIS-Vilma ja Juuso YouTubessa: Meillä on koronatartunta

Uutiset | 10.05.2020 19:07

Temptation Island Suomessa kaudella viisi nähty pariskunta, Vilma ja Juuso, selvisi saaren viettelyksistä ja kihlat vaihdettiin. Ohjelman jälkeen onkin tapahtunut paljon. Juuso on tehnyt hartiavoimin töitä ja Vilma saattanut itsensä siunattuun tilaan. Vauvan syntymän aika on aivan pian! Pariskunta on antanut haastatteluja odotuksen onnesta ja pitänyt someseuraajat ajan tasalla vaiheistaan. Äitienpäivänä (10.5.) heillä on kuitenkin lähes järkyttäviä uutisia kerrottavanaan. 

Korona iski! 

Vilma ja Juuso kertovat YouTubessa, että Vilma on todettu covid-19 -positiiviseksi, eli hänellä on koronatartunta. Videon perusteella näyttää siltä, että tartunta ei ole ainakaan hengenvaarallinen, sillä Vilma on pystyssä päin ja hyvävointisen näköinen. Karanteenimääräys on kuitenkin positiivisen testituloksen myötä ehdoton. Itse asiassa Juusoa ei ole edes testattu, mutta on selvää, että hänkin kantaa virusta.

Ensimmäiseksi äitienpäivälahjaksi tuli korona, Vilma manailee Instagramissa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vilma Josefiina (@vilmajosefiinakoo) on

Pariskunnan ystävät ja tutut lähettävät tsemppiterveisiä.

Hurjasti tsemppiä! Viime aikoina sattunut ja tapahtunut ihan liikaa teidän perheelle. Iso hali ja paljon voimia, Temppareista niin ikään tuttu Meiju Koskela toivottaa.

Raskaana olevan TIS-Vilman Instagram-tili kaapattiin – joutui hakkerisivuston kiristämäksi: Olin valmis maksamaan jättisumman turkkilaiselle huijarille!

 

 

Teksti:Poutanen Pauli
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!