fbq
Uutiset
27.09.2016 16:50
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus
Räppäri Juno jätti vuokra-asunnon karmeaan kuntoon - oikea sikolätti!
Räppäri Juno jätti vuokra-asunnon karmeaan kuntoon - oikea sikolätti!
Uutiset
27.09.2016 16:50
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus

Helsinkiläinen mies vuokrasi räppäri Jon ”Juno” Korhoselle studioasunnon Helsingin Kalliosta vuoden 2014 alussa. Asunto oli miehellä itsellään vuokralla, joten hän teki Junosta jälleenvuokralaisen.

Pian vuokraamisen jälkeen Junolla alkoi olla ongelmia vuokranmaksun kanssa.

– Juno maksoi ensimmäisen vuokran sovitusti taloyhtiölle, mutta sitten alkoivat ongelmat. Hän makseli pikkusummia, ja sitten ei taas tullutkaan rahaa pitkään aikaan, mies kertoo Seiskalle.

Lopulta taloyhtiö kyllästyi maksuvaikeuksiin ja purki vuokrasopimuksen.

Helsinkiläismiehen kontolle lankesi Junon pystyyn jättämiä vuokria useiden tuhansien edestä, koska hän oli päävuokralaisena vastuussa vuokralaiselle kuuluvista velvollisuuksista ja vahingoista.

Helsinkiläismies käski Junon pakata kamansa. Juno jätti asunnon keväällä 2015, kun hän muutti yhteen laulaja Janna Hurmerinnan kanssa.

Junon poistuttua mies meni tarkastamaan asunnon kuntoa. Edessä oli järkytys.

– Asunto oli aivan ruokottomassa kunnossa ja paikkoja oli hajotettu. Yhden huoneen seinään oli maalattu iso ja hämmentävä maalaus. Vessanpönttö näytti siltä, ettei sitä oltu kertaakaan pesty. Kylpyhuoneen lattiat olivat tahmaisen eritteen peitossa ja koko asunto haisi järkyttävältä, mies kertaa Seiskalle.

Katso uudesta Seiskasta karmivat kuvat ja lue koko juttu!

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »