Hyppää pääsisältöön
Elastinen nosti isot osingot.

Räppäri Elastisen tilille kilahti 130 000 euroa – yhteistyö Cheekin kanssa kannatti!

Räppäri Elastinen eli Kimmo Laiho, 37, on ollut jo vuosia suomalaisen musiikkimaailman kultasormi. Hän oli nostamassa suomiräppiä koko kansan tietoisuuteen jo vuosituhannen alussa Fintelligens-kokoonpanonsa kanssa, eikä meno ole sittemmin laantunut.

Lue myös: Elastinen laajentaa kuntosalibisnestään – mukaan myös Pauli Aalto-Setälä!

Menestyksestä kertoo Elastinen Live Arts Oy, johon muusikko on keskittänyt henkilökohtaiset bisneksensä. Firma teki viime vuonna jälleen mojovan tuloksen. Viivan alle jäi 342 000 euroa 581 000 euron liikevaihdolla. Yhtiön kannattavuus on huikea, mikä selittyy osittain mitättömillä palkkakuluilla.

Tilikauteen mahtui esimerkiksi Profeetat-duon kiertue räppärikollega Cheekin kanssa.

Elastisen piti viime vuonna kiireisenä Profeetat-projekti Cheekin kanssa.
Elastisen piti viime vuonna kiireisenä Profeetat-projekti Cheekin kanssa.

Lue myös: Cheek ja Elastinen paljastavat: Yksi murheenkryyni toistui Profeetat-kiertueella!

Hankki kiinteistön

Elastisen vuosia jatkunut taloudellinen voittokulku selviää putiikin taseesta. Elastinen Live Artsilla on voitonjakokelpoisia varoja yli 1,6 miljoonaa euroa. Elastinen onkin voinut nostaa luottavaisin mielin 130 000 euron osingot tilikauden päätteeksi.

Suurin osa rahoista on pantu poikimaan erilaisina sijoituksina. Firmalla on rahoitusarvopapereita liki miljoonalla ja muita sijoituksia 417 000 euron edestä.

Tilinpäätöksestä myös selviää, että yhtiö on hankkinut tilikauden päättymisen jälkeen osuuden kiinteistöstä. Kauppahinta oli 390 000 euroa.

Lue myös: Jessus, mikä sixpack, Elastinen! Poseeraa kuin Jeesus - katso huikean hieno lomakuva!

Taloriita sovittiin

Elastinen oli viime vuonna otsikoissa myös muiden kuin musiikillisten ansioidensa vuoksi. Seiska kertoi viime keväänä, että räppärille rakennetussa talossa on ollut muun muassa romahdusvaara.

Asia paljastui, kun virolainen rakennusfirma oli haastanut The Rasmus -yhtyeen nokkamiehen Lauri Ylösen arkkitehtitoimisto Alvardag Oy:n oikeuteen maksamattomista laskuista.

Elastisen Karhusaaren-koti oli vuosi sitten kohun keskellä, kun selvisi, että siihen liittyy maksamattomia laskuja ja rakennusvirheitä. Sotkut on sittemmin selvitetty.
Elastisen Karhusaaren-koti oli vuosi sitten kohun keskellä, kun selvisi, että siihen liittyy maksamattomia laskuja ja rakennusvirheitä. Sotkut on sittemmin selvitetty.

Lue myös: Tässä kohukämpässä Elastinen asuu perheensä kanssa: merenrantalukaalin sotkut ja rakennusvirheet ovat enää muisto vain – kuva!

Riita-asiaa oli määrä käsitellä viime viikolla Helsingin käräjäoikeudessa. Asia on kuitenkin sovittu kaikessa hiljaisuudessa, eikä sotkun taustoja tulla sittemmin selvittämään julkisuudessa. Käräjien peruuttamisesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Elastinen on ehtinyt asua jo reilun vuoden Helsingin Karhusaareen rakennetussa ja korjatussa kodissaan.


Teksti:
Juha Nurmi
Kuvat:
All Over Press ja Seiskan arkisto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!