fbq
Uutiset
05.12.2017 10:05
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Maisa Torppa
Rallipiireistä tuttu henkilö vainosi pirullisesti Maisa Torppaa puolitoista vuotta: "Olen hänelle pakkomielle!"
Uutiset
05.12.2017 10:05
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Tosi-tv-tähti Maisa Torppa palasi lokakuun lopulla julkisuuteen postaamalla Instagram-tililleen dramaattisen sairaalaselfien.

LUE LISÄÄ: Maisa Torppa julkaisi järkyttävät sairaalakuvat - ulkonäkö hämmentää!

Maisa Torpan dramaattinen paluu julkisuuteen: Viikko sairaalassa - joutui leikkaukseen!

Rallikuski Jari-Matti Latvalan kihlattunakin tunnettu kohukaunotar ilmoitti 2. syyskuuta sosiaalisessa mediassa vetäytyvänsä julkisuudesta. Maisa kirjoitti tuolloin Instagramissa, että aikoo jatkossa keskittyä elämään yksityishenkilönä. Instagram-tili pysyikin salaisena melkein kaksi kuukautta.

Nyt se on kuitenkin jälleen julkinen, ja kaunotar mainostaa siellä ahkerasti paitsi yhteistyökumppaneitaan myös blogiaan, joka on herännyt jälleen henkiin pitkän tauon jälkeen.

 

Repäisin oikein kunnolla ja kirjoitin blogipostauksen! Linkki biossa☝? #longtimenosee

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Blogissaan Maisa kuitenkin vakuuttaa, ettei aio palata julkisuuteen.

Oon jättänyt julkisen uran, koska mitta tuli totaalisen täyteen ja jatkoin opiskelujani kohti unelmaani. Teen siis loppuun lähihoitaja kouluani, tammikuussa aloitan ammattikorkeassa sen rinnalla sairaanhoitaja opinnot ja lukiostakaan ei enää paljoa puutu. Juu, olen aivan poikki. Kiitos kysymästä! Ja ei, ei hajuakaan miten aika riittää kaikkeen.

Uusimmassa postauksessaan hän kertoo "stalkkerista", joka on häirinnyt häntä jo pidemmän aikaa. Maisaa ärsyttää, että netissä negatiivinen kommentointi kohdistuu aina julkisuuden henkilöihin.

Eikös voitaisiin sopia, että nettikuran kohteena vuonna 2018 on vaikka insinöörit? Niitä saa sitten sen vuoden parjata ja heidän asioitaan märehtiä. Seuraavalle vuodelle päätetään taas sitten joku uusi ammattikunta.

"Stalkkerin" toiminta liittyi siihen, että Maisa alkoi seurustella keväällä 2016 rallikuski Jari-Matti Latvalan kanssa.

Prepaid numeroita ja feikkiprofiileita otti yhteyttä Jari-Matista hänen vanhempiin asti. Viestit olivat pääasiassa minun haukkumistani. Ketään meitä ei viestit hetkauttaneet, vaan niille naurettiin joukolla. Loppukesästä 2017 viestejä alkoi tulla kuitenkin tiiviimmällä syötöllä ja ekaa kertaa minäkin alennuin lukemaan tekstejä jotka olivat niin törkeitä, ettei niitä voi edes tähän esimerkiksi laittaa. Asiat alkoivat ratketa, kuin itsestään. Mulle ralli on entuudestaan täysin tuntematon laji, enkä sieltä piireistä ketään ole aikaisemmin tuntenut. Nyt kuitenkin ralliporukka löi viisaat päänsä yhteen alkoivat kerätä ylös numeroita, nettikirjoituksia, feikkiprofiileita ja sähköposteja ja toimittivat niitä mulle. Sisäinen salapoliisini heräsi ja saimme helposti porukalla selvitettyä kuka noiden kaikkien tuhon tekoon tarkoitettujen kirjoitusten takana oli. Kyseessä oli keksi-ikäinen ralliympyröissä pyörivä nainen.

Vaikka naisen henkilöllisyys selvisi, Maisa säälii häntä niin paljon, ettei vienyt asiaa poliisille asti.

Tämän puolitoista vuotta kestäneen vainoamisen takana on ollut henkilö, jolle selvästikkin minä 26- vuotias nuori likka olen pakkomielle. En voi toivoa hänelle muuta kuin, että hän saisi apua elämäänsä. Ajatus pisti liikkeelle myös mietinnän mitä mahtaa tuhansien anonyymien nettikeskustelijoiden ruudun toiselta puolelta löytyä. Kuuluisiko meidän enemmänkin tukea heitä, kuin pistää vastuuseen teoistaan?

Tämä tapauksen nainen on ainakin toistaiseksi tajunnut lopettaa ja toivon että pidemmälle ei tarvitse mennä. Huoli kuitenkin yksinäisistä toisen elämää pakkomielteisesti seuraavista ihmisistä on suuri. Mikä laittaa ihmisen keskittymään toisen ihmisen elämään oman sijasta?

Maisan avautumisesta on luonnollisesti uutisoitu laajalti mediassa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »