fbq
Uutiset
26.05.2020 06:07
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Oksanan albumi
Oksana Chaiko
Rakkautta ensi silmäyksellä! Jere Karalahden tulikuuma valkovenäläinen ex-salarakas Oksana Chaiko löysi Suomesta elämänsä miehen – ”Tapasimme sattumalta!”
Uutiset
26.05.2020 06:07
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Oksanan albumi

Kuten viime viikolla ilmestyneestä Seiskasta kävi jälleen ilmi, ex-kohukiekkoilija Jere Karalahden ja valkovenäläisen ex-salarakkaan Oksana Chaikon välinen vyyhti on vailla vertaa. Entisten kyyhkyläisten välillä vallitsee nykyään ruma välirikko, vaikka heillä on syksyllä 2013 syntynyt tytär. 6-vuotiaan Stella Karalahden elatuksesta on kiistelty oikeudessa asti.

Lue myös: Nanna uhkasi poliiseilla! Ex-salarakas Oksana Chaiko yritti tavata Jere Karalahden – tytär kaipaa isäänsä!

Viime viikon Seiskassa ilmestyneessä kattavassa haastattelussa Oksana harmitteli sitä, ettei hänen tyttärensä pääse lainkaan tapaamaan isäänsä. Yritetty kuitenkin on. Viime helmikuussa Oksana huomasi Karalahtien järjestävän urheilutapahtuman aivan heidän kotinsa naapurissa Helsingin Katajanokalla.

– Ajattelin, että ehkä Stella voisi tavata Jeren siellä. Päästyämme paikalle Nanna riensi meitä vastaan, heitti meidät ulos ja uhkasi soittaa poliisit, jos tulisimme takaisin, Oksana väittää.

Lue myös: Uhkasi soittaa poliisit ja heittää ulos? Näin Nanna Karalahti kommentoi Jeren ex-salarakkaan rajuja väitteitä: "Väärä aika ja paikka"

 

Uusi rakas

Oksana korostaa yrittäneensä tavata Jereä vain Stella-tyttärensä takia. Hänellä itsellään ei ole minkäänlaisia intressejä tavata kohukiekkoilijaa, sillä valkovenäläiskaunotar viihtyy uuden suomalaiskomistuksen kainalossa.

– Tapasimme poikaystäväni kanssa vuosi sitten täysin sattumalta Helsingin keskustassa. Ilmeisesti se oli rakkautta ensisilmäyksellä.

– Poikaystäväni on eronnut, hänellä on kaksi lasta ja hän työskentelee turvallisuusalalla. Mitäpä muuta voisin sanoa, kuin että rakastan häntä. Hän tekee minut onnelliseksi, enkä voisi koskaan verrata häntä Jereen!

Oksana on asunut tyttärensä kanssa Helsingissä vuodesta 2016 lähtien. Stella on nyt 6-vuotias. Reippaan pikkuneidin olisi määrä aloittaa koulu elokuussa.
Stella Karalahti on nyt 6-vuotias. Reippaan pikkuneidin olisi määrä aloittaa koulu elokuussa.
Kolmekymppinen Oksana on asunut tyttärensä kanssa Helsingissä vuodesta 2016 lähtien.
Kolmekymppinen Oksana on näyttävä kaunotar. Valkovenäläinen on viihtynyt Stella-tyttärensä kanssa Helsingissä vuodesta 2016 lähtien. 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »