Jani Toivola

Rakkaudesta kertovaa lastenkirjaa kirjoittava Jani Toivola pukeutui mekkoon: "Mä rakastin hameita jo pienenä" - katso!

Uutiset | 20.11.2020 15:20

Entinen kansanedustaja Jani Toivola, 42, kertoo kirjoittavansa parhaillaan kirjaa rakkaudesta. Poika ja hame -lastenkirjan on tarkoitus ilmestyä tammikuussa. Jani jakoi ajatuksiaan sosiaalisessa mediassa letkeän kesäkuvan kera.

Otoksessa Jani poseeraa pellolla mekossa.

- Mä rakastin hameita jo pienenä. Niissä oli jotain joka herätti mut eloon. Näytti et kaikki on mahdollista. Että saa ja voi uskaltaa. Et elämä on leikki ja seikkailu. Et sivuilleen ei tarvii pälyillä eikä tarvii pelätä. Et ei oo mitään sääntöjä, Jani kirjoitti Instagram-tilillään.

Janilla itsellään on marraskuussa 2013 syntynyt tytär.

- Se tuntuu nytkin aikuisena, isänä ja ihmisenä todella tärkeeltä. Tila toteutua itsestään käsin ja omilla ehdoilla. Ja kanssaihmisyys jossa sitä samaa tilaa osaisi tarjota myös muille. Et uskaltais katsoa rakastavasti takaisin jokaista, hän pohti.

Lue myös: Jani Toivola avautuu seuraajilleen, millaista on elää velkahelvetin keskellä: "Onneksi on perhe ja ystäviä ympärillä"

Jani myös kirjoittaa, ettei hänellä ole enää ongelmia rakastaa itseään.

- Se mikä ottaa päähän on maailma joka ei edelleenkään osaa aina katsoa kaikkia yhtä rakastavasti takaisin. Se on ongelma koska yhteiskunnan pitäisi kyetä ja uskaltaa katsoa jokaista takaisin yhtä rakastavasti. Se on oikein. Rakkaudettomuus on väärin, Jani totesi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jani Toivola (@janitoivo)

Lue myös: Rajuun velkahelvettiin joutunut Jani Toivola etsii töitä – menettää pian ex-kansanedustajille maksettavan sopeutumisrahan!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jani Toivola (@janitoivo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jani Toivola (@janitoivo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jani Toivola (@janitoivo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jani Toivola (@janitoivo)

Lue myös: Muistatko mistä ex-kansanedustaja Jani Toivola tuli julkisuuteen? Paluu juurilleen: "Yritin muistaa kuka oli se ihminen kahdeksan vuotta sitten"

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!