Pirita Niemenmaa parisuhteessa sitä, että toinen ei ole liian mustasukkainen.

Rakastunut tangokuningatar Pirita Niemenmaa tyrmää mustasukkaisuuden: ”Mika ei rajaa tekemisiäni!”

17.02.2020 08:04

Tangokuningatar Pirita Niemenmaalle, 35, 2019 oli kohtalon vuosi. Heinäkuussa hänet kruunattiin tangokuningattareksi, ja heti sen jälkeen hänen elämäänsä tuli uusi rakkaus, Mika Poikola, 32.

– Tutustuimme Mikan kanssa jo joulukuussa 2018, ja tapailimme, mutta emme seurustelleet. Seiska oli jotenkin bongannut Mikan tangomarkkinoilta ja esitteli hänet miesystävänäni. Emme lähteneet asiaa korjaamaan, ja pian sen jälkeen aloimmekin seurustella.

Lue myös: Tangokuningatar Pirita Niemenmaa muutti pikavauhtia avoliittoon kirvesmiesrakkaansa kanssa – ainoastaan yksi asia kiristää hermoja!

Pirita kertoo arvostavansa parisuhteessa sitä, että toinen ei ole liian mustasukkainen. Laulajan työssä tämä on erityisen tärkeää, sillä sosiaaliset tilanteet kuuluvat työhön.

– Mika ei rajaa tekemisiäni. Jos haluan mennä tanssimaan, voin mennä. Minulla on hirveän vapaa olo, vaikka olenkin suhteessa.

Katso kuvat Piritan ja Mikan lemmenlomalta Seiska Klubista!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Kirsi Pöllänen
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!