fbq
Uutiset
28.09.2016 12:28
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Rakastunut Henna Kalinainen: Pihtasin ensimmäiset neljä kuukautta!
Rakastunut Henna Kalinainen: Pihtasin ensimmäiset neljä kuukautta!
Uutiset
28.09.2016 12:28
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Kohublondi Henna Kalinainen kertoo Metropoli-sivuston blogissaan rakkauselämänsä asettuneen viimein uomiinsa. Aiemmin parisuhderiidoistaan otsikoissa ollut Henna kertoo avoimesti blogissaan, mistä otsikot saivat alkunsa.

Pullo heilui ja riitaa oli siellä ja täällä ja poliisit sun muut. Kännissä mä olen kun tsunami ja silloin kannattaa varoa. Mä kiihdyn nollasta sataan sekunnissa. Kun ei tunne toista tarpeeksi hyvin vielä väärinkäsityksiä sattuu enemmän, Henna kirjoittaa.

Henna kirjoittaa kärsineensä luottamusongelmista suhteen alussa. Hän kertoo, että hänen ”luottamusvammansa” on perua aiemmista suhteista. Hennan tuntemuksiin voi moni samaistua.

Mua on hakattu, kusetettu ja hyväksikäytetty tarpeeksi paljon kestääkseni yhtään enempää. En enää yksinkertaisesti uskonut rakkauteen tai siihen että joku mies voisi oikeesti haluta mulle hyvää, ja että se haluaisi ainoastaan mut ja olis valmis antaa mulle kaikkensa haluamatta yhtään mitään takaisin ja satuttamatta mua, Henna kirjoittaa.

 

Rakkaus kukoistaa

Henna kertoo, että hän ajatteli nykyisen miehensä olevan samanlainen ”pelle”, joka taatusti kusettaa häntä jossain vaiheessa. Aluksi hän ajatteli pelaavansa mukana, mutta luonne ei antanut periksi.

Sitten tajusin, että ei saatana mä oon edelleen yhtä tyhmä herkkis tyyppi, että en mä pysty pelaamaan mitään pelejä. Pihtasin kuitenkin 4 kuukautta vähintään ja aattelin että siinä vaiheessa ukko lähtee viimeistään kävelee, Henna paljastaa.

Mies ei lähtenyt, vaan suhde syventyi.

– Hän oli vaan päättänyt, että tossa on mun nainen. Ja siitä olen iloinen. Tämä ihmiskoe oli mun mielestä sen arvoinen, että päätin antaa mahdollisuuden ja alkaa seurustelemaan. Ja sittemmin toki makuuhuoneen puolella asiat sujuu paremmin kun hyvin kun rakkaus astui kuvioihin.

 

Edessä vuosipäivä ja lemmenloma

Ensi kuussa pariskunta viettää vuosipäiväänsä. Henna kertoo blogissa, että kaksikko lähtee rakkauslomalle.

Me lähdetään Berliiniin kuhertelemaan ja juhlimaan sitä että vihdoin elämässä on löytynyt se sielunkumppani, Henna kertoo.