Katso kuva!

Rajuun imusolmukesyöpään sairastunut Janita Lukkarinen palasi yhteen ex-miehensä kanssa - ”Lääkäri kertoi hyviä uutisia”

Uutiset | 14.09.2018 10:47

Ettei syöpään sairastuminen olisi ollut tosi-tv-kasvo Janita Lukkariselle tarpeeksi, myös hänen parisuhteensa otti osumaa ja kariutui. Nyt tilanne on toinen, sillä Janita ja hänen miehensä ovat löytäneet jälleen yhteisen sävelen. 

- Vaikka yritin vain unohtaa sut, olin shokissa ja työnsin sut itse pois, mutta lopulta mä en löytänyt enää itseänikään ja silloin tiesin, että tarvin sut mun vierelle, Janita kirjoittaa suloisen Instagram-valokuvan yhteydessä. 

Lue lisää: Syöpään sairastunut tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarinen paljastaa: Raju syöpä sydämen päällä, yhteensä 6 kasvainta – katso video!

Janita aloitti hoidot heinäkuussa. Nuori nainen kertoo, että pelkästään sairaalassa oleminen saa hänet voimaan pahoin. Tänään perjantaina (14.9.) Janita aloittaa uuden hoitojaksonsa. Sytostaatteja seuraavat solusalpaajat sekä valkosolupiikit. 

- Onnea on se, että tällä kerralla pääsen heti huomenna kotiin ja sain uudet pahoinvoinninestolääkkeet, nainen jatkaa toisen julkaisunsa kuvatekstissä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Day ✨💕 Tänään on taas päivä ennen seuraavaa hoitoa, päivä jona haluan keretä tekemään kaiken, mitä en enää huomisen hoidon jälkeen jaksa tekemään. Asioita, jotka piristää ja voimaannuttavat, antavat voiman uskoa parempaan huomiseen ja siihen, että elämä vielä voittaa. ❤️ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Huomenna tulee sytostaatti, jota seuraa solusalpaajien ottaminen kotona, sekä valkosolupiikit, jotka kaikkinensa kestävät yhteensä 10pv. Onnea on se, että tällä kerralla pääsen heti huomenna kotiin ja sain uudet pahoinvoinninestolääkkeet. ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Mun hoidothan on todella alussa vielä, 2. hoitosykli seitsemästä vasta takana ja tää matka tuntuu kestäneen heinäkuusta jo ikuisuuden, mutta itse alan vasta tajuamaan tätä kaikkea tapahtunutta. ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Tänään lääkäri kertoi hyviä uutisia, veriarvot on tilanteeseen nähden todella hyvät, pääsen huomiseen hoitoon, sekä kroppa kestää sytot hyvin, eli pysytään suunnitelmassa ja tulee yksi uusi solusalpaaja mukaan. Hoidot toteutetaan kahden viikon välein, enkä oo vielä kertaakaan sairastunut 🍀 koputanpa puuta. 🌺🙌 Keuhkoista on TT-kuvissa löytynyt muutosta, mutta johtuu akuutista infektiosta, mihin syön kyllä estävää ab-kuuria, joten muuta ei tarvitse tehdä. ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Mun sydämen päällä oleva kasvain on pienentynyt, se on enää kolmasosan lähtökohdasta 🙏💕 Mä todella toivon sen katoavan hoidon aikana, jotta mun sydän säästyy säteiltä ja arpeutumiselta. 💕✨🍀 Kuva: @gipsy__warrior Hiukset: @hiusextraheinilaofficial #Dina #americanbulldog #ab #happyday #blond #wig #dog #jeans #home #hiusextraheinilä

Henkilön Janita Lukkarinen (@juanitapupu) jakama julkaisu

Janitan kasvaimet ovat sydämen päällä, rintaontelossa, keuhkoportissa, keuhkopussissa, vatsaontelon takaseinämällä hermojen ympärillä ja lisäksi kertymä ohutsuolessa.

- Tänään lääkäri kertoi hyviä uutisia, veriarvot on tilanteeseen nähden todella hyvät, pääsen huomiseen hoitoon, sekä kroppa kestää sytot hyvin, eli pysytään suunnitelmassa ja tulee yksi uusi solusalpaaja mukaan. Hoidot toteutetaan kahden viikon välein, enkä oo vielä kertaakaan sairastunut

- Mun sydämen päällä oleva kasvain on pienentynyt, se on enää kolmasosan lähtökohdasta. Mä todella toivon sen katoavan hoidon aikana, jotta mun sydän säästyy säteiltä ja arpeutumiselta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En olisi ikinä pystynyt olemaan näin vahva tämän asian edessä ilman teitä kaikkia. Mä en edes itkenyt, kun mun hiukset lähti. Mä olen vihdoin vapaa mun hiuksista ja tää fiilis on jotain niin käsittämätöntä. Vaikka mä menisin pois, mä tekisin sen tyylillä, enkä katuisi päivääkään tästä matkasta. Mä olen saanut niin paljon rakkautta osakseni ja saanut niin monet avaamaan silmänsä elämälle ja sille, mikä merkitsee ja vain sillä on väliä. Tää matka on ollut niin opettavainen, kaikille meille, ja joka päivä mä opin lisää ja te kuljette sen mun vierellä, mikä on jotain niin uskomatonta. Mä sain avata teidän kahleita, vapauttaa teidän tunteita ja olla teille esikuvana. Kiitos jokaisesta kiitos -sanasta. Silloin mä tiedän tehneeni oikein. ❤️ Jokaisella meillä on täällä tehtävämme ja tää on mun. ❤️ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Olen kiitollinen jokaisesta päivästä ja jokaisesta hetkestä jonka saan viettää mun perheen luona ja poissa sairaalasta. Mulla on paikka auki syöpäklinikalla, mutta niin kauan kuin pärjään aion olla kotona mun rakkaiden luona, koska rakkaus parantaa. ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ Tiistaina mulla on kipupoli, torstaina verikokeet ja jos niissä kaikki on ok, niin perjantaina pääsen seuraavaan sytostaattihoitoon. Mä oon ollut todella vuoteen omana ja väsynyt, joka päivä menee edelleen listalta lääkkeet, mutta mun uskonkipinä on palannut takaisin, niin kuin kerroin omatarinassa eilen. Oon alkanut ottamaan tän matkan enemmän opin kannalta, tää jaottelee jyvät akanoista ja näyttää ihmisten todellisen minän, jokaisen joka on sanallakaan aiheesta puhunut. Vaikka mä olen alaston teille, mä olen enemmän elämää täynnä kuin olen ollut koko mun elämäni aikana ja se tunne on jotain, mitä ei rahalla saa tai pysty ikinä mittaamaan. Mun syöpä koskettaa monia, syöpä on tän päivän rutto ja miltei jokaisella teistä on jonkinlainen omakohtainen kokemus vähintään läheltä kärsijän roolissa, koska syöpä ei ikinä kosketa pelkästään sitä, joka sairastaa, vaan myös kaikkia ympärillä olevia. Syöpä ei ikinä ole oikein ja se on edelleen tabu, mutta tehdään yhdessä jostain näin rumasta todella kaunista. ❤️ Kiitos että juuri sinä olet mukana tekemässä sitä ja annat äänesi asialle. ❤️

Henkilön Janita Lukkarinen (@juanitapupu) jakama julkaisu

Kuukausi sitten Janita huomasi hoitojen vaikuttavan hänen hiustensa lähtöön.

-  Mä en edes itkenyt, kun mun hiukset lähti. Mä olen vihdoin vapaa mun hiuksista ja tää fiilis on jotain niin käsittämätöntä. Vaikka mä menisin pois, mä tekisin sen tyylillä, enkä katuisi päivääkään tästä matkasta. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!