Rajuja väitteitä Jamppa Tuomisen tragediasta! Laulajalegenda Jorma Kalevi suuttui Frederikille: ”Hän puhuu potaskaa!”

Uutiset | 17.01.2020 09:16

Playa del Inglésin tunnetuin Suomi-ravintoloitsija ja 1970-luvulta saakka suomalaisia viihdyttänyt laulajakonkari Jorma Kalevi on tuohtunut laulaja Frederikin joulukuussa Seiskassa julkaistusta haastattelusta, jossa Reetu kertoi yrittäneensä ”pelastaa Jamppa Tuomisen”.

– Reetu muistelee täyttä sontaa. Jamppahan jopa pelkäsi Reetua, koska heillä oli vääntöä rahanlainauksesta, Jorma sanoo.

Lue myös: ”Viinamäärät olivat suorastaan kauheita!” Frederik suree ystävänsä Jamppa Tuomisen traagista kohtaloa

– Hän puhuu potaskaa ja vääntää asiat päälaelleen. Vielä kun olen itse hengissä, voin kertoa totuuksia. Minä olin Jampan aito ystävä, ja järjestän joka vuosi hänen kunniakseen muistotanssit Kanarialla.

Laulaja Jamppa Tuominen oli kuollessaan 49-vuotias.
Laulaja Jamppa Tuominen oli kuollessaan 49-vuotias.

 

Jamppa menehtyi Inglésissä 1998.

Lue myös: Jymypaljastus! Frederik yritti auttaa pedofilia-skandaalissa ryvettyneen Jamppa Tuomisen takaisin Suomeen – ”Raukka ei osannut edes kieltä”

– Kuten joka keikallani, myös viime marraskuun muistotansseissa esitin oman tulkintani Jampan viimeisimmästä levyttämättömästä kappaleesta Mä kiittää sua tahdon. Hän olisi halunnut esittää sen vaimolleen, mutta nukkui pois ennen sitä. Kappale on kaunis Kai Tapanin sävellys ja sanoitus. Levytin sen 1999 ja 2009.

Teksti:Jari Peltomäki
Kuvat:Matti Matikainen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!