Rajuja eroriitoja! Miss Suomi Viivi Altosen ja sveitsiläisrakkaan suhde päättyi myrskyisästi – ”Olin pitkään todella rikki!”

Uutiset | 03.10.2020 08:17

Vuoden 2020 Miss Suomi Viivi Altosen, 23, neljä vuotta kestänyt parisuhde sveitsiläisen miehen kanssa päättyi eroon Miss Suomi -kiertueen aikana.

– Eron jälkeen olin pitkään todella rikki, mutta en näyttänyt oloani ympärillä oleville ihmisille. Olen ihmisenä sitä sorttia, että pystyn kovettamaan itseni, mutta kärsin myöhemmin todella voimakkaista tunteenpurkauksista, Viivi tunnustaa Seiskalle.

– Rankan erosta teki se, että mies oli ollut minulle tuki ja turva useita vuosia.

Viivin mukaan Miss Suomi -kilpailuun osallistuminen ei ollut eron syy. Suhde kaatui välimatkaan ja jatkuvan matkustamisen tuottamiin taloudellisiin ongelmiin.

– Koska olen opiskelija, minulla ei ole varaa matkustaa joka viikko hänen luokseen. Minulla meni joka kuukausi noin tuhat euroa lentolippuihin.  

Lue lisää: Eropommi! Miss Suomi Viivi Altonen Seiskalle: Rahaongelmat rikkoivat suhteen!

Piti muuttaa Sveitsiin

Viivi myöntää tehneensä ex-poikaystävänsä kanssa eroa yli puoli vuotta.  

– Yritimme saada arkemme toimimaan, mutta välimatka rikkoi lopulta suhteemme. Kun olin edellisen kerran hänen luonaan käymässä, päätimme, että nyt on aika lähteä eri teille.  

– Vaikka suhteen loppuvaiheeseen liittyi rajujakin riitoja, olemme edelleen hyviä ystäviä. Soittelemme satunnaisesti, ja minulla on edelleen osa tavaroista hänen luonaan.

– Olemme ex-poikaystäväni kanssa hyvissä väleissä, vaikka suhteen päättymiseen liittyi rajujakin riitoja, Viivi kertoo.
– Olemme ex-poikaystäväni kanssa hyvissä väleissä, vaikka suhteen päättymiseen liittyi rajujakin riitoja, Viivi kertoo.

Lue myös: Miss Suomi 2020 Viivi Altonen, 23, häikäisee seksikkäissä alusvaatteissa - viettelevät sinkkukuvat!

Viivi ja ex-poikaystävä olivat ennen suhteen päättymistä ehtineet suunnitella jo yhteistä tulevaisuutta.

– Meidän oli tarkoitus muuttaa samaan maahan asumaan. Minä olisin muuttanut Sveitsiin, missä kävin viime vuonna peräti 13 kertaa. Siellä ollessani asuin poikaystäväni luona.

– Pisimmillään olin Sveitsissä kuukauden, mutta yleensä reissut olivat parin viikon mittaisia. Hän oli Suomessa vuoden vaihdossa, mutta ei missään vaiheessa kotiutunut kotimaahani.

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Kalle Kangas ja Nadi Hammouda
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!