Raju yhteenotto: Teppo Säkkinen töni viimeisillään raskaana olevaa Suvi Pitkästä!

Uutiset | 05.01.2017 08:00

The Look -kauneusklinikkaa pyörittävä Suvi Pitkänen jäi viime viikolla äitiyslomalle.

Mammaloma ei alkanut positiivisissa merkeissä, sillä Suvi otti rajusti yhteen ex-miehensä Teppo Säkkisen kanssa. Suvilla ja Tepolla on helmikuussa neljä vuotta täyttävä Safina-tytär.

- Safinan piti viettää minun luonani tämä joulu, mutta yhtäkkiä Teppo alkoi soitella, että haluaa hänet jouluksi. Sovimme, että Helsingin tapaamme keskustassa ja annan Safinan Tepolle, Suvi kertoo.

Jälleen rikosilmoitus

Silminnäkijät todistivat, että ex-pariskunnan kohtaaminen ei ollut vain suunsoittoa.

-Teppo töni ja tuuppi minua autoa vasten, niin että jäin lopulta auton oven väliin puristuksiin. Onneksi minulle tai vauvalle ei käynyt mitään. Se oli surullinen näky, kun Safina lähti isänsä sylissä surullisena pois. Lopuksi vielä Teppo huuteli jälleen uhkailuja minulle ja Markolle, Suvi kauhistelee.

Erosta jo pitkä aika

Suvin ja Tepon rajut riidat ovat jatkuneet pitkään, vaikka pariskunta erosi pari vuotta sitten. Viime heinäkuussa Suvi teki Teposta uhkailuiden takia rikosilmoituksen.

- Soitin poliisille tämän episodin jälkeen uudelleen, ja aion tehdä hänestä jälleen ilmoituksen, kun hän kävi päälleni. Lisäksi aion hakea Safinan yhteishuoltajuuden tapaamisoikeuden muutosta, Suvi toteaa.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!