Patrik Mieto

Raju loukkaantuminen hidastaa uraa! Show-painija Patrik Mieto joutuu leikkaukseen – ”Turhauttaa!”

21.08.2019 16:03

Uskomattomassa kunnossa oleva painija Patrik Mieto treenaa kymmeniä tunteja viikossa, ja hän nostaa rautaa niin, että monia alkaisi heikottaa.

30-vuotiaasta Patrikista ei uskoisi, että hän on tälläkin hetkellä leikkausjonossa.

– Olin treenileirillä Los Angelesissa viime lokakuussa, ja siellä olkapääni lähti sijoiltaan. Samassa rytäkässä rikkoutui rustorengas. Olen menossa leikkaukseen elokuussa, ja se turhauttaa. En pääse treenaamaan pitkään aikaan, Patrik valitteli Seiskalle.

Katso myös: Huhheijaa, miten hurja muodonmuutos! Patrik, 30, laihtui 20 kiloa vain kuudessa kuukaudessa uusilla elämäntavoilla: ”Syön nyt lähes kilon jauhelihaa päivässä” – kuvat!

 

Katse kohti tavoitetta

Moni luopuisi haaveestaan vastoinkäymisen kohdatessa, mutta Patrikilla on entistäkin kovempi vaihde silmässä.

– Olen treenannut loukkaantumisen jälkeen kovempaa kuin koskaan ennen. Tiedän liikkeet ja asennot, joita voin tehdä ilman kipua tai pelkoa siitä, että loukkaisin olkapäätäni lisää.

Lue myös: ”Minua nimiteltiin siaksi ja läskiksi” - ujoa Patrikia kiusattiin koko peruskoulun ajan, nyt hän on menestyvä show-painitähti!

Elämä olkapääleikkauksen jälkeen on suunniteltu pitkälle, ja katse pysyy tiukasti päätavoitteessa.

– Leikkauksen jälkeen olen sivussa 4–5 kuukautta, mutta kuntouduttuani tähtään jälleen täysillä huipulle, hän toteaa itsevarmasti.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Emmi Ikonen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!