Raittiuskampanjaan lupautunut Matti Nykänen: Ensin kumotaan kaljaa ja nakuillaan!

Uutiset | 03.12.2014 13:14

Kautta aikojen menestynein mäkihyppääjä Matti Nykänen on totuttu näkemään julkisuudessa jos minkälaisissa yhteyksissä.

Railakkaasta elämänmenosta tunnettu "koko kansan Matti" sai aikoinaan muun muassa jopa oman siiderimerkin. Tämän vuoksi ex-mäkikurkoa ei nyt ihan ensimmäiseksi miellä raittiuskampanjan tähdeksi! No, nyt sekin päivä on kuitenkin koittanut, sillä Matti lupautui mukaan tammikuun ensimmäisenä päivänä Ylellä alkavaan "sata päivää ilman viinaa" -televisio-ohjelmaan.

- Helppo nakki meikäläiselle. Täytyyhän sitä epäillijöille näyttää, että selkarankaa löytyy, Matti kiteyttää SeiskaLivelle.

 

 

Matin kosteat naku-pikkujoulut!

Televisiossa starttaavaan raittiuskampanjaan on vielä vajaa kuukausi aikaa. Matti Nykänen päättikin viettää näin aluksi ensin railakkaan kosteat pikkujoulut kotonaan Joutsenossa.

- Ensin pihasauna kuumaksi, sitten olutvarastolle ja seuraavaksi vaatteet pois ja perse paljaana hankeen, Matti hehkutti.

 

Kampanjalla rahaa SPR:lle

TV1 -kanavalla 1.1.2015 alkavaan raittiuskampanjaan on Matin lisäksi lupautunut kolme niin ikään julkisuudesta tutuksi tullutta henkilöä: tv-kasvot Arto Nyberg ja Maria Jungner sekä nouseva poppari Samae Koskinen. Raittiuskampanjaan toivotaan runsasta osanottoa rahvaankin puolelta.

- Ideana on, että kampanjaan kutsutaan mukaan kaikki suomalaiset, jotka voivat haastaa toisiaan ja asettaa tipattomuustavoitteen päivästä sataan päivään, ohjelman tuottaja Liisa Akimof kertoo.

Kampanjan julkkiskisailijat edustavat Suomen Punaisen Ristin koti- ja ulkomaankohteita, joille sadan päivän tipattomuudella kerätään rahaa.

 

Lue tänään torstaina 4. joulukuuta ilmestyneestä Seiskasta koko stoori Matin kosteista pikkujouluista ja katso hurjat nakukuvat!

 

 

Teksti:Kai Merilä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!