Samu Haber

Rahamagneetti Samu Haber ryhtyy soolouralle laulamaan suomeksi - tämä on ensimmäinen biisi

Uutiset | 12.11.2020 10:16

Sunrise Avenue -yhtyeen keulakuva Samu Haber, 44, aloittaa soolouran lähes vuoden kestäneen spekuloinnin jälkeen. Sunrise Avenue kertoi heidän lopettamispäätöksestään viime vuoden joulukuussa. Nyt Samu kertoo soolourapäätöksestään julkisesti sekä paljasti asian Forever Yours -elämäkerrassaan.

Samu laulaa suomeksi ja ensimmäinen Enkelten kaupunki -biisi julkaistaan suoratoistopalvelussa perjantaina 13.11. Kappale on Samu Haberin säveltämä ja sanoittama ja sen on tuottanut Jukka Immonen yhdessä Antti "RZY" Riihimäen kanssa.

- Lopettamispäätöksen jälkeen biisejä alkoi syntyä kuin itsestään, sillä paras lääke siihen tunnemyrskyyn oli musiikki. Noiden kuukausien aikana syntyi myös halu palata juurille ja tuntui hyvältä palata kotiin. Se helpottunut ja haikea fiilis kiteytyi ihanasti tähän kappaleeseen, Samu kertoo tiedotteessa.

Lue myös: Kotimaan kovatuloisimmat artistit – rokkimusiikki ylitse muiden: Samu Haber massipäällikkönä

Sunrise Avenue ilmoitti lopettavansa yhteisen taipaleensa viime vuoden joulukuussa 17 yhteisen vuoden jälkeen. Tuolloin julkaistiin myös heidän viimein kappale ja kerrottiin heidän päättävän legendaarisen uransa Helsingin Olympiastadiolla jäähyväiskeikalla. Koronan takia konsertti on siirretty ensi vuoteen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samu "Hapa" Haber 🦊 (@hapahaber) on

Lue myös: Samu Haber ja hyperkaunis tanssijarakas Etel Röhr ensimmäisessä someyhteiskuvassa - juhlivat julkkishäissä: ”Rakkauden juhlaa!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samu "Hapa" Haber 🦊 (@hapahaber) on

Hurja omaisuus

Sunrise Avenue oli harvoja kansainvälisesti menestyviä suomalaisbändejä. Se näkyi myös yhtyeen nokkamiehen Samun omistamasta Get Nasty Oy:stä.

Yhtiö pyöräytti yli 1,1 miljoonan euron voiton toissa vuonna. Tulos on merkittävä, kun huomioi, että firma osti palveluita ja maksoi palkkoja 845 000 eurolla. Seiska kertoi vuosi sitten, että Samu oli kerännyt yhtiölleen liki viiden miljoonan euron varat.

Suurin osa rahoista pölyttyy pankkitilillä, mutta rokkarilla on myös 1,2 miljoonan euron sijoitukset.

Lue myös: 5 miljoonaa pankkitilillä! Muusikko Samu Haber pyörittää jättibisnestä!

Samu oli yksi Suomen parhaiten ansaitsevista julkkiksista myös vuoden 2019 verotietojen mukaan. Viime vuonna hurmuri sai ansiotuloja 125 960 euroja ja pääomatuloja 249 189 euroa. Veronpalautuksia tuli 6 970 euroa.

Mies kurvaileekin BMW X4 M Competition -autolla, jonka hinta ilman lisävarusteita on yli 167 000 euroa. Lisävarusteiden kera auton hinta nousee liki 200 000 euroon.

Lue myös: Koronalle altistunut suomirokkari laulaa metallia - Samu Haberin Rammstein-vedolla iloinen vastaanotto: ”Nauroin katketakseni!”

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram ja YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!