Vain Seiskassa!

Radiotähti Pertti Salovaara lennätti rakkaansa Nigeriasta Suomeen hiihtämään!

Uutiset | 14.01.2021 07:38

Takavuosien kohukansanedustaja, nyttemmin radioon palannut toimittaja Pertti Salovaara, 50, kertoi viime kesänä Seiskalle löytäneensä uuden rakkaan Afrikasta.

– Elämme etäsuhteessa, koska hän asuu Nigeriassa. Lokakuussa tapaamme seuraavaksi, jos pystyn lentämään sinne, Pertti intoili.

Seiskan tietojen mukaan Pertti kävi syksyllä suunnitellusti Nigeriassa. Nyt suhde näyttää yhäkin syventyneen, sillä Pertin rakas on saapunut Suomeen.

Seiskan paparazzi bongasikin kaksikon Sappeen hiihtokeskuksesta Pälkäneeltä.

Pertillä on silmää nigerialaiselle naiskauneudelle, sillä nykyinen kulta on toinen samasta maasta. Seiska kertoi kaksi vuotta sitten, että Pertti viihtyi noin 30-vuotiaan nigerialaisnaisen kanssa. Ex-kansanedustaja kertoi myöhemmin Seiskalle, että suhde päättyi eroon.

Lue koko juttu ja katso hilpeät lumikuvat tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ

Katso Pertin nykykuulumiset Siivet suussa -jaksosta:

”En röpelehtinyt!”

Pertillä tuli hiljattain täyteen komeat 34 vuotta radioammattilaisena. Vaikka moni muistaa miehen ”voi mahoton paikka” -lausahduksestaan, Pertti itse arvostaa kultaisiksi vuosikseen juurikin 1990-luvun ja YleX:n edeltäjän eli Radiomafian.

Katso myös: Tiesitkö? Michael Jordan on Hanno Möttölän uran nimekkäin vastustaja – mutta Magic Johnson on se, jolle suomalainen löi luun kurkkuun: ”Magic sanoi, että WHAT?!”

Tuolloin pitkätukkaisella komistuksella oli niin kova kysyntä, että herra Salovaara kelpasi kaikenlaisiin juontohommiin kesäfestareita myöten. Menekki olisi ollut rajua myös naisrintamalla.

Katso myös: Amin Asikaisella tiukka paikka! Haukkoo happea ja paljastaa suu tulessa uransa ylivoimaisesti pelottavimman vastustajan - "Ne jäänsiniset silmät..."

– Olin siihen aikaan voimakkaasti parisuhteessa. Minä en mitenkään röpelehtinyt tai pöpelehtinyt, Pertti vakuutteli taannoin Seiskan grillimestarille.

– Mutta olisi sitä vientiä kyllä ollut, hän myönsi myhäillen.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!