Uutiset

Radiojuontaja ja Miss Suomi -kaunotar yllättää: Palaan takaisin koulunpenkille!

30.08.2017 15:30

Hallitsevalla Miss Suomella Shirly Karvisella on riittänyt mukavasti töitä läpi missivuoden. Siitä huolimatta hän suunnittelee jo paluuta takaisin koulunpenkillä, sillä hän haluaa saada päätökseen kesken jääneet tradenomin opinnot.

- Ratikka menee kotiovelta koululle. Kai se on joku merkki, että nyt on aika palata takaisin opintojen pariin. Minun on tarkoitus olla piakkoin yhteydessä rehtoriin ja ilmoittaa, että aion jatkaa opintoja etänä kotoa käsin, Helsingin Jätkäsaareen muuttanut Shirly Karvinen kertoi Seiskalle Granonin hyväntekeväisyysillassa.

Shirly on  työskennellyt elokuun puolivälistä lähtien aamujuontajana radio Suomirockilla. Ensimmäisenä työpäivänä hän pääsi haastetelemaan Vain elämää -tähti Samu Haberia.

- Minua jännitti ihan hirveästi haastatella Samua, mutta lähetys meni hyvin! On ollut erikoista hypätä haastateltavasta haastattelijaksi, koska olen itse tottunut missinä vastailemaan toimittajien kysymyksiin mi. Nyt on taas hassua, että minua haastatellaan. Samun lisäksi vieraanamme on käynyt muun muassa Robin. Odotan, että pääsen haastattelemaan suorassa lähetyksessä uutta Miss Suomea.

Shirly

Luopuu kruunustaan

Shirly Karvinen luopuu tänä syksynä Miss Suomen kruunusta. Uudet Miss Suomi -finalistit julkistetaan ensi viikon torstaina (7.9.) Loppukeväästä julkistettujen semifinalistien joukosta Shirly on löytänyt jo omat suosikkinsa.

- En paljasta vielä, kuka suosikkini on, Shirly toteaa.

Tulevana sunnuntaina Shirly Karvinen täyttää 25 vuotta.

- Minulla ei ole ikäkriisiä, sillä olen tällä hetkellä siinä tilanteessa, missä haluan olla. Uskon, että ikäkriisi iskee siinä vaiheessa, kun vuosia tulee lisää ja tajuan, etten saa menneitä aikoja takaisin ja ryppyjä ilmestyy kasvoille.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!