Esko Eerikäisen joulu menee pukkina.

Radiojuontaja Esko Eerikäisellä erilainen jouluperinne: Kierrän pukkina julkkisperheissä!

24.12.2018 10:11

Radiojuontaja Esko Eerikäinen ei ole viettänyt perinteistä joulua vuosiin, sillä hän on ollut monesti ulkomailla tyttärensä kanssa.

– Olen joko ulkomailla tai sitten tehnyt joulupukkina töitä, kun Victoria on äidillään. Victoria viettää tämän joulun Martinan kanssa, joten minä kierrän pukkina perheissä. Olen menossa viiteen paikkaan, myös muutamaan julkkisperheeseen, Esko paljastaa.

Lue myös: Esko Eerikäinen hyvin rankasta avioerostaan Martina Aitolehdestä: Minua ällötti se tapa, jolla käsittelin asioita!

Monia töitä

Esko on työskennellyt jo neljä vuotta radiojuontajana. Päivittäin miehen ääntä kuullaan neljän tunnin ajan radio Novan päivälähetyksessä, ja sen lisäksi Esko saa julkkikset puhumaan henkilökohtaisista asioista Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa. Kuuntelijamäärät ovat koko ajan kasvussa, ja Eskon iltapäiväshow'sta on noussut yksi kuunnelluimmista päiväohjelmista.

– Olen radiossa täysin oma itseni, enkä esitä mitään muuta. Kerron paljon omia asioitani, joihin ihmiset samaistuvat tai kertovat oman mielipiteensä.

Lue myös: Esko Eerikäinen juhli synttäreitään Las Vegasissa: Pelihuumaa ja naiskauneutta – kuvat!

Esko ei tyydy työskentelemään vain radiokopissa.

– Teen edelleen baari- ja dj-keikkoja ravintoloissa sekä yritystilaisuuksissa. On mukava huomata, että enää minua ei tunneta Hunks-Eskona vaan radiojuontajana. Naisilta tulee huomattavasti enemmän viestejä, mutta miehetkin ovat uskaltautuneet kehumaan ohjelmaani, Esko kiittelee.

Lue myös: Esko Eerikäinen tilittää poikamieselämästä: Moni varteenotettava juttu kaatunut julkisuuteen!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

 

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!