Uutiset

Radioaaltojen jumalatar! Muotipoliisi ratsasi juontajakaunotar Jenni Alexandrovan tyylin – kuvat!

06.04.2019 22:01

Radiosta ja televisiosta tuttu juontajakaunotar Jenni Alexandrova, 38, on uransa aikana nähty useissa tilaisuuksissa edustamassa näyttäviin asuihin pukeutuneina.

Kierrätys kunniaan!

Vuonna 2016 hyväntekeväisyystilaisuudessa Jennillä oli samat leopardikuosiset kengät, joita hän käytti vuotta aiemmin. Tällä kertaa sähkönsininen mekko ja kengät eivät sotineet keskenään, vaan kokonaisuus oli leikittelevä.

Jenni Alexandrova

Arvosana: 9

Kuin prinsessa Madeleine!

Jenni pukeutui vuonna 2015 kuin kuninkaallinen. Puuterinvaaleanpunainen leninki ja klassisen tyylikäs nutturakampaus korostivat kaunottaren heleää ihoa. Jennissä on yhdennäköisyyttä Ruotsin prinsessa Madeleinen kanssa ja asu korosti tätä. Miinuksia tulee hieman, koska Jenni poikkesi omasta tyylistään.

Jenni Alexandrova

Arvosana: 8+

Mikä printtien kirjo!

Vaalealle kaunottarelle sopii punainen väri. Muotipoliisin silmiin kuitenkin pistää vuoden 2015 asussa leopardikuosiset kengät ja mustan liituprinttipaidan ristiriita. Jennin vahvuuksia on värien yhdisteleminen, mutta tässä asukokonaisuudessa se ei aivan onnistunut.

Jenni Alexandrova

Arvosana: 7

Missä värit?

Jennin päällä on usein nähty yksihihaisia paitoja, jollaisessa hänet kuvattiin vuonna 2017. Asukokonaisuus oli paidasta huolimatta tylsä, ja se olisi kaivannut Jennin tyylille ominaisen väripilkun, kuten vaikkapa punaiset kengät.

Jenni Alexandrova

Arvosana: 6,5

Jenni on vaaleanpunainen hattara!

Jennin pastellityyli vuoden 2018 Radiogaalassa oli makeaa vaihtelua tummanpuhuville iltapuvuille. Päästä varpaisiin hattaran vaaleanpunaiseen pukeutunut kaunotar korosti kokonaisuutta glitterkengillä ja kirjekuorilaukulla.

Jenni Alexandrova

Arvosana: 9,5

Diskojumalatar!

Tämän vuoden Radiogaalassa Jenni loisti kuin diskopallo, ja häntä tituleerattiin illan kuningattareksi. Vartalonmyötäinen glitterasu ja säihkysääret paljastava halkio korosti Jennin siron naisellisia muotoja. Jenni säväytti myös otsatukalla, joka oli kirsikka kakun päällä.

Jenni Alexandrova

Arvosana: 10

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!