Katso kuvat!

Pysäyttävä näky: Katariina Souri ja Eliya-rakas vaihtoivat roolinsa hääpäivän kunniaksi! Katso upeat kuvat!

Uutiset | 02.09.2017 16:18

Taiteilijapari Katariina Souri, 48, ja Eliya Zweygberg, 31, avioitui vuosi sitten 9. syyskuuta. Kata hehkui punaisessa, meksikolaishenkisessä hääasussa kuin ihailemansa kuvataitelijansa Frida Kahlo konsanaan. Eliya oli se, joka otti ”sulhasen” roolin kokomustassa smokissaan.

Hääpäivän lisäksi pariskunta juhlisti perjantaina (1.9) Zouri-taidegallerian avajaisia Helsingin Liisankadulla.

Mekossa tukala olo

Vaikka mikään sääntö ei ole, että samaa sukupuolta olevissa liitoissa toisen on oltava se mies ja toisen nainen, Eliya mielletään tämän suhteen ”mieheksi”.

Monet huippumallit ovat ulkoisesti androgyynejä, koska heille saa stailaamalla ja meikillä muokattua monet eri kasvot. Eliyankin olemuksessa on paljon androgyyniyttä, koska hän ei välitä meikata, hiukset ovat usein pystyssä ja vaatetus miesmäisen rento.

Kata puolestaan on julkisuudessa totuttu näkemään viimeisen päälle perinaiselliseen tyyliin laitettuna ja meikattuna. Vaikka hänellä on ammattimallin ote kuvaustilanteissa, kotioloissa hän on kuten Eliyakin – meikitön ja juhlamekoton.

–  En edes lapsena suostunut pukeutumaan mekkoon. Tunnen oloni tukalaksi.

Jätkän elkeet

Kata halusi näyttää, kuinka kaunis Eliya on myös ulkoisesti, jos häntä hieman tuunaa, ja kuinka miesmäinen hän itse pystyy olemaan.

– Olen pohjimmiltani todella jätkämäinen, Kata pohtii.

Eliya on ennenkin ollut naismallina taidekuvauksissa, mikä näkyy hänen eläytymisessään kohtalokkaana leidinä.

– Tehdäänpä pieni roolileikki hääpäivän kunniaksi, Kata päätti ja pyysi puolisoaan pukeutumaan vanhaan Jean Paul Gaultierin iltapukuunsa.

Gallery placeholder

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:Mika Pollari
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!