Katso kuva!
Jasmine ja Johanna Tukiainen

Pysäyttävä jälleennäkeminen: Jasmine ja Johanna Tukiainen kohtasivat ensi kertaa 1,5 vuoteen – kuva!

Uutiset | 05.06.2017 11:15

Kohublondi Johanna Tukiainen teki raittiuspäätöksen 2.syyskuuta 2016 ja siinä samassa hän tuli myös uskoon. Aikaisemmin Johanna oli tuttu näky lööpeissä yleensä erinäisten sekoilujen myötä, mutta raittiuden myötä hän teki täyskäännöksen elämässään. Johannan pikkusisko Jasmine Tukiainen on nähty myös usein lööpeissä, mutta eri merkityksessä. Siskosten välit ovat olleet riitaisat jo monta vuotta. Johannan raittiuden myötä Jasmine on kuitenkin näyttänyt vihreää valoa Johannalle. 

LUE LISÄÄ: JOHANNA TUKIAINEN RAITTIUDESTAAN: ALKOHOLIA TEKEE EDELLEEN MIELI!

- En ole nähnyt Johannaa puoleentoista vuoteen. Enkä edes muista, miten pitkään aikaan emme ole olleet väleissä, Jasmine toteaa. 

Tukiaisten suvussa on alkoholismia, ja Johanna kertoo, että hänen juomisensa alkoi lähteä lapasesta jo vuosia sitten hänen työskennellessään tanssijana. Raittiuden myötä Johanna on saanut luotua uudestaan suhdettaan pikkusiskoon Jasmineen.

- Olen niin kauan ylpeä siskostani Johannasta, kun hän pysyy raittiina ja korjaamme pikkuhiljaa suhdettamme. Katsotaan mitä tästä tulee, Jasmine täsmeni. 

Johanna ja Jasmine Tukiainen
Jasmine ja Johanna Tukiainen Seiskan 25-vuotisbileissä. 
Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!