fbq
Uutiset
14.01.2019 13:10
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Matti Matikainen ja Instagram
Roope Salminen lomailee Meksikossa.
Putous-tähden kanssa lemmenlomaillut Roope Salminen viihtyy Meksikossa – poseeraa paikallisen bikinikaunottaren ja ystävänsä kanssa!
Uutiset
14.01.2019 13:10
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Matti Matikainen ja Instagram

Seiska paljasti viime viikolla, että Myyrä-ohjelmaa juontava Roope Salminen lemmenlomaili Belizessä Putouksesta tutun Helmi-Leena Nummelan kanssa.

Lue myös: Ohhoh, Roope Salminen iski Putous-kaunottaren: Yhdessä salaisella lemmenlomalla – erosi Sara Siepistä vain muutama kuukausi sitten!

Sieltä Roope jatkoi matkaansa Meksikon puolelle ja ainakin Instagram-päivityksensä perusteella juontaja näyttää ihastuneet maahan. Roope nimittäin julkaisi pitkän hehkutuksen, jossa hän kertoo tutustuneensa Myyrä-ohjelman kuvauksen aikana meksikolaiseen mieheen ja naiseen. Nyt kolmikko on matkustellut Meksikon eteläpuolella.

Lue myös: Putous-kaunottaren kanssa heilasteleva Roope Salminen tavoitettiin kesken salaisen lemmenloman – ”Nyt puhelu pätkii sen verran…”

Halpaa lystiä

Erityisesti Bacalar-niminen paikka teki vaikutuksen Roopeen.

Meillä ei ollu mitään varattuna kun rullattiin kaupunkiin ja vietettiin siellä kaks päivää - käytiin mm. kattomassa paikallista aktivistibändiä (sellanen upee multi-instrumentalistimimmi laulo, räppäs ja soitti banjoo ja trumpettii bändinsä kanssa), mussutettiin aivan sairaan hyvää ruokaa (esim. suklaakuorrutettua lohta, sori personal trainerille, täs joululomas voi olla vähän tekemistä 😅) ja yövyttiin oman laguunin äärellä missä sai kajakoida ja uida vaik keskellä yötä. sit käytiin canote-kierroksella, hypittiin kielekkeeltä yli 90 metriä syvään canoteen ja tultiin lopuks lillumaan tohon kuvan laguuniin, Roope hehkutti Instagramissa.

Lue myös: Sara Siepiltä brutaali tilitys Roope Salmisen ”naisseikkailuista, pettämisestä ja valehtelusta”: Luin Jodelista hänen omia aloituksiaan parisuhteestamme!

Julkaisemassaan kuvassaan Roope poseeraa yhdessä paikallisten ystäviensä kanssa. Vyötäröitään myöten vedessä poseeraava kolmikko on pukeutunut uima-asuihin.

Lue kaikki Roopen ja Helmi-Leenan romanssista ja lemmenlomasta Seiska Klubissa tästä linkistä!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ollu ihan sairaan siisti reissu näiden tyyppien kanssa. tapasin Virin ja Javierin kun olin kuvaamassa Myyrää ja tiesin jo sillon että haluun tulla takas Meksikoon ihan vapaa-ajallakin. onneks löyty yhteinen aika ja oon päässy road trippailemaan, tällä kertaa maan eteläpuolella. jokasta kolkkaa en voi hyväl omatunnolla suositella jos ilman paikallisia tuttuja aikoo lähtee hillumaan, koska osassa maata turvallisuustilanne on heikko. mutta yhden helmen haluun teille jakaa: tää Bacalar on ihan MIELETÖN! meillä ei ollu mitään varattuna kun rullattiin kaupunkiin ja vietettiin siellä kaks päivää - käytiin mm. kattomassa paikallista aktivistibändiä (sellanen upee multi-instrumentalistimimmi laulo, räppäs ja soitti banjoo ja trumpettii bändinsä kanssa), mussutettiin aivan sairaan hyvää ruokaa (esim. suklaakuorrutettua lohta, sori personal trainerille, täs joululomas voi olla vähän tekemistä 😅) ja yövyttiin oman laguunin äärellä missä sai kajakoida ja uida vaik keskellä yötä. sit käytiin canote-kierroksella, hypittiin kielekkeeltä yli 90 metriä syvään canoteen ja tultiin lopuks lillumaan tohon kuvan laguuniin. ei juuri ketään missään ja tälle lystille tuli hinnaks ihan maksimissaan kolme hunttia euroissa koko kolmikolta asumisineen, seikkailuineen ja syömisineen. ainoa miinus on että jengi ei juuri puhu englantia, eli sanakirja tai kielitaitoinen kaveri mukaan. joka mestasta en oo halunnu tarinoida ku tarkotus on vaan lomailla, mutta tää oli pakko jakaa! mene ennen kuin menehdyt. valoa ja voimaa kaikille, meillä reissu jatkuu 🤹🏾‍♂️ @viry_lefemme @javoleon 🙏🏽

A post shared by Roope Salminen (@roopesalminen) on

Kuvansa yhteydessä Roope hehkuttaa myös matkan alhaista hintatasoa.

Tälle lystille tuli hinnaks ihan maksimissaan kolme hunttia euroissa koko kolmikolta asumisineen, seikkailuineen ja syömisineen, Roope kirjoitti.

Lue myös: Roope Salmisen ja Putous-kaunottaren salasuhde paljastui - Sara Sieppi blogissaan: "Kuulin hänen löytäneen uuden naisen työporukastaan - jo toinen siitä jengistä!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐋❤️

A post shared by Roope Salminen (@roopesalminen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thanks @javoleon for the pic. awesome to be back, we’ll have a great time 😍🙏🏽 #whoisthemolethough

A post shared by Roope Salminen (@roopesalminen) on

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »