cris

Putous-juontaja Roope Salmisen seksuaalirikossyyte puhuttaa - näin tähtinäyttelijä Christoffer Strandberg kommentoi tilannetta Seiskalle!

20.01.2020 13:35

Suosikkijuontaja Roope Salminen, 30, joutuu tämän vuoden aikana oikeuteen vastaamaan syytteeseen seksuaaliseen tekoon pakottamisesta. Roope kertoi asiasta itse joulun alla ja vannoi olevansa syytön väitettyyn rikokseen. Juontopestiin supersuositussa Putous-ohjelmassa asialla ei ole vaikutusta.

Sokkiuutinen: Roope Salminen kertoo saavansa syytteen pakottamisesta seksuaaliseen tekoon: "Olen ehdottomasti syytön"

Roope Salmisen seksuaalirikosjuttu: asianomistaja on tunnettu nuori naislaulaja!

Seiska tapasi Kultainen Venla -gaalassa Putousta tähdittävän näyttelijä Christoffer Strandbergin, 30. Hänen mukaansa ikävä rikosepäily ei ole vaikuttanut suosikkiohjelman tekoon millään lailla.

- Se (Roopen saama syyte) ei ole vaikuttanut mitenkään ohjelmaan valmistautumiseen tai tekemiseen, olemme jatkaneet kuvauksia normaalisti. Se on oikeastaan ainut, mitä voin sanoa, Christoffer kommentoi Seiskalle Kultainen Venla -gaalassa.

aer

Roope Salminen 30 vuotta! Kestotähdeksi noussut viihdyttäjä avautui Seiskalle alan raadollisuudesta: "Kuulen usein, että olen menestynyt kuuluisan isäni vuoksi"

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen, Pauli Poutanen
Kuvat: Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!