fbq
Uutiset
24.02.2019 22:14
Teksti: Petri Voutilainen ja Jasmin Määttä|Kuvat: Matti Matikainen
Roope Salminen kertoo pikkuveljestään.
Putous-juontaja Roope Salminen pikkuveljestään: Söpö pieni pötkylä!
Uutiset
24.02.2019 22:14
Teksti: Petri Voutilainen ja Jasmin Määttä|Kuvat: Matti Matikainen

Putous-juontaja Roope Salmisesta tuli viidennen kerran isoveli joulukuussa, kun hänen isänsä Eppu Salminen sai lapsen puolisonsa Kaisa Kuikkaniemen kanssa. Roope oli joulukuussa Korsikalla katsomassa vauvaa.

– Odotan innolla, että pääsen tutustumaan pikkuveljeeni paremmin. Hän on vasta sellainen söpö pieni pötkylä, Roope kertoi Seiskalle Putouksen lehdistötilaisuudessa.

Lue myös: Suhdesutinaa?! Näyttelijäkaunotar Mimosa Willamo sai Roope Salmiselta rakkaudentunnustuksia – ”Olemme ystäviä ja työkavereita”

Roope on moottoriturpa!

Ernest Lawson

Näyttelijä Ernest Lawson on hyvää pataa Roope Salmisen kanssa, ja heillä on parhaillaan komediakiertue käynnissä.

– Roope on oikea moottoriturpa. Vielä siihen ei ole mennyt hermot, mutta tiiviissä keikkabussissa saattaa vielä mennäkin.

Lue myös: Uusi Putous-näyttelijä Mikko Virtanen kulkee näyttelijävaimonsa Essi Hellénin jalanjäljissä! Yllättävä paljastus menneisyydestä: "Taide pelasti minut urheilulta"

Hahmo syntyi koekuvauksissa!

Mikko Penttilä

Näyttelijä Mikko Penttilän hahmo Taika-Pasi voitti edellisen Putous-kauden.

– Taika-Pasi syntyi aikoinaan Putouksen koekuvauksiin osallistuessani, Mikko paljasti. Hän myös kertoi lomailleensa joulun alla Putous-kollegansa Helmi-Leena Nummelan kanssa Kuubassa.

Lue myös: Tässä ovat Putouksen uudet näyttelijät - tuttu "honkkeli"-juontaja tekee paluun!

Raha ei merkitse mitään!

Jenni Kokander

Jenni Kokander palaa Putoukseen kahden vuoden tauon jälkeen.

– Aluksi kieltäydyin! Pidin pyyntöä yhtä yllättävänä kuin jos minua olisi pyydetty eduskuntavaaleihin. Lopulta suostuin, mutta vaaleissa en ole ehdolla. Raha ei merkitse minulle mitään työkeikkoja valitessani.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »