Kaupallinen yhteistyö

VitaePro
Kaupallinen yhteistyö

Puhti poissa ja kroppa reistailee? 6 syytä kokeilla VitaeProta

26.09.2019 07:47

Väsymys ja vetämätön olo sekä kropan reistailut, kuten lihas- ja nivelvaivat voivat olla ikäviä rasitteita arjen keskellä ja hankaloittaa arkisten asioiden sujuvuutta.

Jäsenten jäykkyys, väsymys ja kehon muut krempat saattavat toisinaan varjostaa arkeamme, ja iän myötä lihas- ja nivelvaivat tuntuvat meillä kaikilla vain lisääntyvän.

Monipuolisella ruokavaliolla on tunnetusti suuri merkitys useisiin kehon toimintoihin ja hyvinvointiin, mutta hyvien ruokailutottumusten säännöllinen ylläpitäminen on silti usein haasteellista. Ravintolisien avulla voi helposti tukea tärkeiden ravintoaineiden riittävää saantia. Suositun VitaePro-ravintolisän monipuolinen koostumus sisältää useita vaikuttavia ainesosia, joilla on EU:n vahvistamia terveysväitteitä.

Toimiva tuki kehon hyvinvointiin

Viimeisimmän asiakaskyselyn (2018) perusteella suurin osa VitaePron käyttäjistä tuntee positiiviset vaikutukset erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvoinnissa. Enemmistö kokee lihas- ja nivelvaivojen sekä jäsenten jäykkyyden helpottaneen tuotteen käytön aloituksen myötä. Ostopäätökseen vaikuttavia tekijöitä tutkittaessa on havaittavissa, että VitaePro yleisimmin ostetaan silloin, kun haetaan apua lihas- ja nivelvaivoihin sekä sen koko keholle tuoman hyödyn vuoksi.

Kyselyyn vastanneiden keskuudessa myös VitaePron positiiviset vaikutukset vastustuskykyyn sekä yleiseen vireystasoon korostuvat. Merkittävä osa vastaajista kokee tuotteen tukevan hyvin vastustuskykyä ja saavansa ainesosien myötä lisää puhtia arjessa jaksamiseen. Kokonaisuudessaan tuote vastaa hyvin asiakkaiden odotuksia, sillä jopa 93 prosenttia käyttäjistä suosittelisi sitä myös muille.

Entistä tehokkaampi nivelille

Kesällä 2018 koostumukseen lisätyllä kasviuute Boswellia serratalla tiedetään olevan viilentävä ja miellyttävä vaikutus nivelille. Boswellia serrataa on käytetty jo tuhansien vuosien ajan nivelten hyvinvointiin.

Boswellia serratan vaikutus tunnustetaan myös nykytieteessä. Cochrane-katsauksen 2014* laadukas tutkimusaineisto on osoittanut, että Boswellia serrata voi ylläpitää nivelten toimivuutta. Tutkimuksissa se osoittautui teholtaan parhaaksi yrttikasviksi nivelten hyvinvointiin. Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Yksi VitaePro-kapseli sisältää 100mg Boswellia serrata -uutetta.

Nivelpintoja peittävät rustot, eli nivelrustot. Rustot toimivat kehossamme eräänlaisina iskunvaimentimina ja mahdollistavat nivelten kitkattoman liikkumisen. Rustot sisältävät pääasiassa kollageenia, jonka riittävä muodostuminen onkin välttämätöntä hyvin toimiville nivelille. VitaePro sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Tutustumistarjous uusille asiakkaille - Tilaa tästä!

6 syytä kokeilla VitaeProta

1. Erittäin tehokas nivelten ja lihasten hyvinvointiin.
2. Koostumus on suunniteltu tukemaan monipuolisesti koko kehon hyvinvointia.
3. Käyttäjistä 93% on tyytyväisiä tuotteeseen ja suosittelisi sitä myös muille**.
4. Tuote toimitetaan suoraan kotiin, mikä säästää aikaa ja vaivaa.
5. Uudet asiakkaat voivat kokeilla puoleen hintaan.
6. Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva, ilman sitoutumista. Tilauksen voi siis koska tahansa tauottaa tai lakkauttaa.

VitaeProta voi nyt kokeilla tutustumishintaan suoraan kotiin toimitettuna. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.

Tutustumistarjous uusille asiakkaille - Tilaa tästä!

*Cochrane-katsaukset ovat systemaattisia terveysalan tutkimustiivistelmiä. Ne ovat kansainvälisesti arvostettuja ja luotettavaan näyttöön perustuvia katsauksia terveydenhuollon menetelmien vaikuttavuudesta.

**Asiakaskysely 2018. N = 860 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.
 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!