fbq
Uutiset
03.10.2017 09:41
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: youtube
Puhdasta pilaa vai jymy-yllätys?! Mystinen Vain elämää –sometiedote julki – Martina Aitolehden väitetään tähdittävän ohjelmaa!
Uutiset
03.10.2017 09:41
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: youtube

Vain elämää -ohjelmaa on seurattu Nelosella jo useamman vuoden ajan, mutta tiistaiaamuna Martina Aitolehden, Sara Chafakin, Jannan, VilleGallen, Arttu Lindemanin, Cristal Snow'n ja räppäri Seksikäs-Suklaan nimillä mainostettiin uudistunutta Vain elämää -ohjelmaa, jonka väitetään alkavan Sub-kanavalla keväällä 2018.

Sub julkaisi myös promovideomateriaalia aiheeseen liittyen YouTubessa ja ylläolevalla videolla haastattelussa on Martina Aitolehti, joka on hehkuttanut asiaa myös Instagramissa. Virallista tiedotetta Vain elämää -ohjelman uudistumisesta tai siirtymisestä Subille ei kuitenkaan ole tullut sen enempää Subilta kuin Neloseltakaan.

- Olen täysillä messissä ja suuri kunnia olla mukana näin huikeiden artistien kanssa. Uskon, että ohjelmassa tullaan kyynelehtimään. Omalta Martina-albumiltani on kaksi erittäin herkkää biisiä, niin muistan keikkaillessa herkistyneeni useasti, Martina sanoo.

Mitä luultavimmin kyse ei ainakaan ole alkuperäisen Vain elämää -ohjelman kaltaisesta show'sta, sillä poppoossa on yksi henkilö, joka ei ole julkaissut yhtäkään kappaletta eli viiden vuodne takainen Miss Suomi Sara Chafak.

Kaunottaresta on tosin tehty yksi biisi ja sen takana on niin ”uudessa” kuin alkuperäisessäkin Vain elämää -ohjelmassa esiintynyt VilleGalle ja hänen kollegansa Jare Brand, jotka muodostavat yhdessä JVG:n.

Nähtäväksi jää, mitä mystisen mainostempauksen takana todellisuudessa on. Onko kyseessä jymy-yllätys ja Vain elämää uudistuu totaalisesti vai onko kaikki vain yhtä suurta pilaa?

Tilaa Seiskan uutiskirje! »