Vain Seiskassa!

Psyykkeen romahtamisvaara – Helmi Loukasmäki, 19, vaikeiden valintojen edessä! Dannylta, 78, selkeä ohje nuorelle ystävälleen

Uutiset | 20.01.2021 06:36

Ilkka ”Danny” Lipsanen, 78, tutustutti Helmi Loukasmäen, 19, studiosessioihin luottomiehensä Petri Kokon musiikkistudiossa Lahdessa.

– Koimme studiossa kauhean kivoja ja positiivisia hetkiä. Se oli meille kaikin puolin hyvin valaiseva kokemus.

Vaikka Dannylla on täysi luotto Helmin kykyihin, hän myös varoittaa nuorta ystäväänsä yli puolen vuosisadan viihdyttäjän kokemuksellaan.

– Showbusiness on raskas ammatti, jossa ihmisen psyyke voi helposti romahtaa. Uskon Helmin olevan niin fiksu, että hän tulee varmasti hankkimaan itselleen myös toisenlaisen, porvarillisen työn. Sellaisen, jossa hän tulee olemaan onnellinen, Danny pohtii.

Helmi

– Toki olisi hienoa, jos Helmi käyttäisi edes vähän aikaansa musiikkiin ja ihmisten ilahduttamiseen, mutta tuolla järjellä hän varmasti hankkii itselleen sopivamman ammatin.

– Musiikki tulee ehdottomasti olemaan elämässäni mukana. Tavalla tai toisella, Helmi nyökkäilee.

Lue myös: Lihapullalounas! Danny, 78, ja avustajakaunotar Helmi Loukasmäki, 19, käänsivät päitä Espoossa – kuva!

Varttuneempaa menoa

Helmi ei vielä tarkalleen tiedä, tähtääkö hän isona levylaulajaksi vai kenties joksikin ihan muuksi. Varmaa on vain, että nuorikko on tavallaan vanha sielu: hän mainitsee musiikillisiksi idoleikseen suomalaiset iskelmätähdet Kikasta Einiin.

– Tykkään sellaisesta vähän vanhemmasta soundista. Olen kuunnellut paljon Dannyakin, olen aina tykännyt vähän varttuneemmasta menosta. Musiikkimakuni ei ehkä ole ihan samanlainen kuin muilla ikäisilläni, Helmi pohtii.

– Oli mukavaa saada Peten kaltaiselta ammattilaiselta niin hyvää palautetta. Hän sanoi, että olen selvästi tosi musikaalinen, ja että laulan hyvin. Jos joskus päätän lähteä musiikkialalle, niin haluaisin olla mahdollisimman monipuolinen ja hallita monta eri genreä.

Helmi

Musiikillinen monitaituri

Studiosessio oli Helmille ensimmäinen laatuaan, mutta aivan kylmiltään 19-vuotias kaunotar ei nuotteja lueskellut. Ikänsä musiikkia harrastanut vaaleaverikkö on laulanut kuorossa ja taitaa peräti neljä eri instrumenttia: pianon, kitaran, viulun ja harmonikan.

– Kyllä piano on niistä kaikkein rakkain. Rakastan kyllä laulamistakin, Helmi kertoo.

– Studiopäivästä jäi hyvä fiilis, oli mukavaa. Danny on tosi hyvä opettaja aivan kuin Petekin. Toki se kaikki oli vasta harjoittelua ja kokeilua, enkä vielä tiedä, mitä haluan isona tehdä. Kartoitan nyt välivuoden aikana vähän kaikenlaisia vaihtoehtoja.

Lue myös: Suomen seksikkäin tonttutyttö? 19-vuotias Helmi Loukasmäki suuntaa kotiseudulleen Ilmajoelle - Danny haaveilee silti yhteisestä joulusta nuoren kaunottaren kanssa: "Siihen minä sinut vielä tutustutan!"

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:D-TUOTANNON ARKISTO JA SEISKA
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!