marika fingerroos suihkussa

Povipommi on sinut alastomuutensa kanssa: Olen seksuaalinen narsisti!

09.12.2016 14:30

Povipommi Marika Fingerroos on pohtinut hiljattain alastomuutta.

Marika kertoo Metropolin blogissaan, että hän on aina ollut sinut alastomuutensa kanssa.

- Minulle alastomuus on aina ollut luonnollinen asia ja en ole koskaan hävennyt kroppaani, vaikken täydellinen olekaan. Mikä on sitten täydellistä?! Kauneushan on katsojan silmässä, Marika aloittaa.

- Olen vahvasti sitä mieltä, jotta paljon puhuttu narsismi on hyväksi ihmiselle. Jos et rakasta itseäsi, et osaa tai voi rakastaa muitakaan. Narsismin voi siis käsittää monella tapaa ja tuntuu,kuin siitäkin olisi tullut tabu ihmisten haukkuessa mm. exiään. Toki itsekin tiedän milainen on sairas ja pelottavan nartistinen ihminen, mutta kuten mainitsin terve itseunto ja itseensä tyytyväisyys voidaan lukea myös narsistiseksi. Eli kaikki me selfien ottajat olemme narsisteja, Marika heittää.

 

"Narsismi" hyväksi seksielämälle

Marika mieltää myös itsensä narsistiksi ja uskoo sen olevan hyväksi hänen seksielämälleen.

Eli olen siis ”narsisti” ja ehkä myös siksi olen hyvin seksuaalinen ”olento”. Useimmiten kuuleekin, jotta jos ei ole sinut itsensä kanssa, ei uskalla myöskään heittäytyä nautinnon valtaan. Ajatukset pyörii vain ”miltä näytän toisen silmissä nyt”, silloin seksi alkaa tökkiä ja nautinnon saaminen on kateissa…

 

"Temmellän yöllä"

Marika kertoo, että hänen tavallisin yöasunsa on niin sanottu Aatamin asu:

Ei hierrä tai kierrä mikään. Olen aina nukkunut alasti tai hyvin niukoissa vetimissä, onhan se huomattavasti ihanempaa tuntea toisen kosketus paljaalla iholla, kuin vaatteiden läpi.

Isot rinnat tarvitsevat kuitenkin välillä tukea:

- Välillä nukkumaan mennessä rintsikat on ok ja tukeehan ne isoja rintoja yöllä temmeltäessä. Olen aikamoinen hyrrä sängyssä ja meinaan viedä toisenkin tilan, sekä peiton.

 

 

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!