fbqPovipommi Suvi Pitkänen jätti arvonlisäverot maksamatta – kauneusyritystä haetaan konkurssiin! | Seiska
Suvi Pitkäsen yritystä haetaan konkurssiin.

Povipommi Suvi Pitkänen jätti arvonlisäverot maksamatta – kauneusyritystä haetaan konkurssiin!

Uutiset | 11.10.2018 13:35

Tosi-tv-tähti Suvi Pitkäsen kauneusalan yritystä SB Beauty & Productions Oy:tä haetaan konkurssiin. Espoon käräjäoikeuteen tuli viime viikolla vireille konkurssihakemus, jossa verohallinto vaatii Suvin yritystä konkurssiin yli 25 000 euron saatavien takia, koska Suvi ei ollut reagoinut aiemmin kesällä lähetettyyn maksukehotukseen. Summa koostuu pääasiassa arvonlisäveroista, jotka Suvi on laiminlyönyt.

Lue myös: Kohukaunottaret Amanda Harkimo ja Suvi Pitkänen kiertävät maailmaa superseksikkään viulistin kanssa uudessa tosi-tv-sarjassa: ”Draamaa tuskin tulee puuttumaan!”

Kaunotar tilittää yrittäjyyden vaikeudesta tänään (11.10.) tehdyssä Instagram-postauksessaan.

- Pieni yrittäjä kun taistelee isoa yritystä ja vielä isompaa koneistoa vastaan,on voiton mahdollisuus pieni,mutta olemassa kun asia josta taistelee on sellainen mistä pitää taistella. Sellainen asia joka on todistettu vääräksi yrittäjää kohtaan mutta koitetaan lakaista maton alle vähin äänin toivoen ettei pieni yrittäjä jaksa taistella oikeutensa puolesta. 

Moni jättää taistelematta ihan jo siitä syystä että tie on pitkä, kallis ja henkisesti hyvin uuvuttava. Mä lähdin sille tielle, aion kulkea loppuun ja kun tämä piina on ohi, aion kertoa kaiken varoittavana esimerkkinä.

Tämä tilanne on ollut päällä jo kaksi pitkää vuotta. Henkisesti tää juttu on hajottanut mut jo monesti mutta joka kerta olen hetken romahduksen jälkeen kerännyt sirpaleet kasaan ja päättynyt jatkaa vahvempana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kukaan ei sanonut että se olisi helppoa,kukaan ei myöskään kertonut miten mitätön pieni yrittäjä on. Pieni yrittäjä kun taistelee isoa yritystä ja vielä isompaa koneistoa vastaan,on voiton mahdollisuus pieni,mutta olemassa kun asia josta taistelee on sellainen mistä pitää taistella. Sellainen asia joka on todistettu vääräksi yrittäjää kohtaan mutta koitetaan lakaista maton alle vähin äänin toivoen ettei pieni yrittäjä jaksa taistella oikeutensa puolesta. Moni jättää taistelematta ihan jo siitä syystä että tie on pitkä, kallis ja henkisesti hyvin uuvuttava. Mä lähdin sille tielle, aion kulkea loppuun ja kun tämä piina on ohi, aion kertoa kaiken varoittavana esimerkkinä. Tämä tilanne on ollut päällä jo kaksi pitkää vuotta. Henkisesti tää juttu on hajottanut mut jo monesti mutta joka kerta olen hetken romahduksen jälkeen kerännyt sirpaleet kasaan ja päättynyt jatkaa vahvempana. Eilen kirjoitin mystoryyn asiasta ensimmäistä kertaa edes hieman jotain,muutamat läheiset tietää asian yksityiskohtineen. Haluan jakaa tän asian siinä kohtaa kun oikeus tekee päätöksensä mutta ahdistuksen määrä tän asian kanssa pakotti päästämään osan tästä ulos. Mun tietokoneen työpöydällä on luonnos tekstistä joka on loppuhuipennusta vailla. Joka päivä mä katon sitä tekstiä ja rukoilen oikeudenmukaista loppua. Ja odotan sitä että saan kertoa sen tarinan. Aurinkoista päivää kaikille ja erityisen ihanaa työpäivää ja tsemppiä kaikille pienille yrittäjille! Me ollaan tärkeitä vaikka aina ei saada sen mukaista kohtelua🖤

Henkilön Suvi Pitkänen (@suvipitkanen) jakama julkaisu

Keikkoja ulkomailla

Kauneusyrityksensä lisäksi Suvi tekee dj-keikkoja Amanda Harkimon kanssa. Äskettäin Suvi kertoi Seiskalle, että he pyörittävät levyjä myös Suomen rajojen ulkopuolella. Superseksikäs kaksikko on muun muassa keikkaillut Turkissa.

Suvi keikkailee Amanda harkimon kanssa.
Suvi keikkailee Amanda harkimon kanssa.

 

Lue lisää: Superseksikästä suomalaista dj-duoa kosiskellaan esiintymään ulkomaille: suositun klubin pyörittäjä hylkäsi viime vuonna – nyt aneli jäämään!

Poseerasi Playboyssa

Aikaisemmin Suvi teki dj-keikkoja Viidakon tähtöset -ohjelmasta tutun Nina Hämäläisen kanssa. Kaksikko tunnettiin nimellä Babes DJ´s. Vuonna 2011 he poseerasivat Viron Playboy-lehdelle ja 2012 he suuntasivat valloittamaan Amerikkaa. Kaksikko ajautui kuitenkin erimielisyyksiin ja välirikko oli valmis.

Suvin ja Nina Hämäläinen tunnettiin nimellä Babes DJ´s.
Suvin ja Nina Hämäläinen tunnettiin nimellä Babes DJ´s.

 

Lue myös: Babes DJs hajosi - Nyt Nina kertoo miksi!

Äskettäin Seiskan lukija bongasi YouTubesta lähes kymmenen vuotta vanhan videon, jossa Suvi ja Nina keikistelevät AdultTV-nimisen aikuisviihdettä esittäneen tv-kanavan mainoskasvoina.

Lue lisää: Muistatko vielä Babes DJ:t? Nämä Playboyssa alasti poseeranneet seksipommit mainostivat aikuisviihdettä härskillä videolla - hinkkaavat öljyttyjä rintoja toisiinsa!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!